2777
2789

سردرد گرفتم واسه عواقبش نمیتونستم دست رو دست بذارم تو خونه بشینم میخام ببینم چی تو زندگیم میگذره نکنه با کارگرش رابطه داشته باشه😔تروخدا دلگرمی بدید میخواستم فقط تکلیفم معلوم شه

خب آلان خبری نشده هنوز؟کجاس شوهرت؟

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شک داشتی یا نه؟؟؟ زندگیتون خوب بود یا نه؟؟ اخلاقش عوض شده بود یا نه؟؟ اگه جواب همشون نه عه همین امشب پاکش کن اگه بله هست و دو دلی خب بهتر از شک دائمه ، حداقل آرامش پیدا میکنی دیگه

تجسس باعث به دردسر وعذاب افتادن خودتون میشه....بدبینی بدترین درده....من اصلا به گوشیش نگام نمیکنم ...خودمو شوهرمو زندگیمو سپردم بخدا فقط .....

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
۹۹ % نی نی سایتی ها کارآگاه بازی می کنن .... 😞

من اون یه درصدم پس😄

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
شک داشتی یا نه؟؟؟ زندگیتون خوب بود یا نه؟؟ اخلاقش عوض شده بود یا نه؟؟ اگه جواب همشون نه عه همین امشب ...

هم شک دارم هم نه و خیلی به اون دختر عفریته شک دارم جریانش مفصله حال ندارم تعریف کنم اما اخراجش نمیکنه جدیدنا وقتی تایم کار اون تموم میشه انگار شوهرم زنگ میزنه آژانس واسش

خودتون شکنجه میدید با لین کارا ول کن هر کاری می خواد بکنه بکنه اون اگه عاقل باشه کج نمی ره نه هم مامانش که نیستی هی کنترلش کنی کلن کسی که بخواد خطا کنه خیلی تابلو میشه خدا هم زودی رسواش می کنه دلت شور نزنه