2777
2789
عنوان

مامانم خیلی عصبیه....

376 بازدید | 5 پست

مامانم خیلی عصبیه.تا باهاش حرف میزنی داد میزنه.

واقعا خسته شدم.یک بار نشد ب حرفام گوش بده. باید همه چیز حرف خودش باشه‌.از ما ی مشت تو سری خور ساخته.فکر میکنه فقط حرفای خودش درسته.حرف هیشکیو قبول نداره.از بچگی باهاش فقط ی هم خونه هستم.هیچوقت هیچ حرف مشترکی نداشتیم باهم.مدام خفتمون میده.و بزرگترین موفقیت زندگیشو شوهر کردنش میدونه.همش ب خودش میباله.فکر میکنه هنربزرگی انجام داده شوهر کرده.واقعا خسته شدم.

شاید میخواید بگید ببرش مشاوره.نمیاد.میگه خودم از همه بیشتر میفهمم.شاید میگید شوهر کن.یکیو دوس دارم ک فعلا امکانش نیست بهش برسم.

نمیدونم چیکار کنم.افسردم کرده.هیچوقت زندگیم مثل دخترای عادی نبوده....

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....

درک میکنم😔😢💔

♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب راجب چیه؟

راجبه تله هایی که ما تو بچگیمون داشتیم و اونا رو مجددا تو بزرگی تکرار میکنیم چون اطلاعی نداریم .وقتی بخونه خودش متوجه میشه تو کدوم تله قرار گرفته الان تو ایران خیلی از روانشناسای خوب این کتاب معرفی میکنن به منم رفته بودم مشاوره مشاوره معرفی کرد 

راجبه تله هایی که ما تو بچگیمون داشتیم و اونا رو مجددا تو بزرگی تکرار میکنیم چون اطلاعی نداریم .وقتی ...

چشم حتما میگیرم کتابو.مرسی از راهنمایی خوبتون

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....