2777
2789
عنوان

یک ساله همش بی بی چک منفی خسته شدم😭

725 بازدید | 117 پست

نزدیک یک ساله ک اقدامم زیاد از ازدواجم نگدشته اما بچه دوس دارم تنبلی دارم هر ماه منتظرم اما اخر میخوره تو ذوقم تمام دوستام بعد یکی دوماه باردار شدن اما من.. خیلی حرف بعضیا واسم تلخه احساس میکنم تا عمر دارم قراره مادر نشم خیلی ناامیدم این ماه نه پریود میشم ن بی بی چکم مثبت میشه یک چشمم اشکه ی چشمم خون😭😭😭

در انتظار نی نی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ماه ک بی بی چکم منفی شد چقدر تو بغل شوهرم گریه کردم اونم بغض داشت.

از این میترسم اگ تا ۱۰ سال دیگ بچه دار نشیم شوهرم منو بگذاره بره چون اون سالمه همش این تصورات میاد تو ذهنم😭😭

شوهرم با هر زبونی بهم میگه اینجوری نیس من تورو بخاطر خودت میخام همش تصورات منفی دارم 

در انتظار نی نی 

من سه ساله  هر ماه 🥺

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

درکت میکنم منم ماه دوم اقدامم البته 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️