2777
2789

دوستان از عوارضش کاملا اگاهم😂گفتم بگم ک الکی نیاین بگین نخور.کسی اگر جواب سوالم میدونه بگه ممنون

لایکم نکن😐

نخور واسه چاقی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشدت اشتها اورده من بخاطر کلیم دوماه خوردم گریم میگرفت وقتی گشنم میشد بعدا تو نی نی سایت فهمیدم بخاطر دگزایی بود ک میخوردم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
نخور واسه چاقی

ببین من قبلا خیلی لاغر بودم فرشته خوردم چاق شدم تو قرص فرشته هم دگزا بود.الان بعد عمل بینی لاغر شدم 6کیلو کم کردم.هر چیز دیگه ای هم میخورم چاق نمیشم باید یه دوره دگزا مصرف کنم وزنم بیاد بالا همونو نگه دارم.

لایکم نکن😐
بشدت اشتها اورده من بخاطر کلیم دوماه خوردم گریم میگرفت وقتی گشنم میشد بعدا تو نی نی سایت فهمیدم بخاط ...

اره خیلی چاق میکنه.واسه همین میخام بگیرم.چون اصلا اشتها ندارم.بدون نسخه هم میدن؟

لایکم نکن😐
بهتره تو این اوضاع کرونا کورتون مصرف نکنید چون ب شدت سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه ، قرص سیپرو هیپتادین ...

میخام با سیپرو با هم بخورم.حدود 15روز.بعدش قرص شربت تقویتی بخئرم.میدونی بدون نسخه میدن یا نه؟

لایکم نکن😐