2777
2789

مامانا پسرم ۴۷ روزشه و شیرخشک سوپرامیل میدم این سومین قوطی هست ولی یه هفته یبوست شده یه روز درمیون شکمش کار میکنه و بی قراره.....یعنی ممکنه از شیرخشک  باشه؟چیکار کنم

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...

پسر من ۱۱ ماهشه سوپرامیل میدم مشکلی نداره

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

بله.ممکنه.بهش شبا آب انجیر چنتا قطره بده.یا با گوش پاک کن و وازلین مقعدشو تحریک کن.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله.ممکنه.بهش شبا آب انجیر چنتا قطره بده.یا با گوش پاک کن و وازلین مقعدشو تحریک کن.

اخه نمیشه مدام مقعدشو تحریک کرد ...اب انجیر مگه میشه به بچه ی ۴۷ روزه داد؟

بله.شیرشو عوض کن.من کلی شیر خشک عوض کردم تا ببینم چی میسازه

یعنی با وجود اینکه سه تا قوطی خورده ممکنه یهو نسازه؟

شاید لازم باشه شیرشو عوض کنی

آپتامیل معمولا نمیذاره یبوست شه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
اخه نمیشه مدام مقعدشو تحریک کرد ...اب انجیر مگه میشه به بچه ی ۴۷ روزه داد؟

انجیر خشکو خیس کن تو آب.حواست باشه از تیکه هاش نره تو قاشق.از آبش بش بده.بچهای گروه ما زیاد میدن ب بچهاشون.بازم خودت میدونی

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
یعنی با وجود اینکه سه تا قوطی خورده ممکنه یهو نسازه؟

اگه ساخته بود که شکمش سفت نمیشد.اگه یبوست برا بچه خیلی زجر اوره.و اینکه شیرشو با اب ولرم که یکم گرماش رو حس کنی درست کن بعد بزار سرد بشه.چون اب سرد باشه شکمش سفت میشه.الانم وقتی شیر براش درست میکنی ابشو یکم بیشتر کن تا شکمش نرم بشه.داروها و چیزایی که شکم رو روون میکنه اگه از الان بدی تنبلی روده میگیره و بدنش به این ملین ها عادت میکنه دیگه حیرون میشی

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚