2777
2789

آقا چجوری این زنه هنوز سکته نکرده

همینکه شوهرش میخواد جاریشو بگیره

خدا سر گرگ بیابون نیاره همچین چیزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

منم خیلی بدم اومد سر هوس خودش تریپ غیرت برداشته تو خیلی هنر کنی زیر خرج زن و بچه خودت نزایی دیگرو پیش کش 

من بودم ک بقران قیمه قیمش میکردم 

اگه پر میوه ای، پر سایه ای، افتاده تر شو...👌

همون که شوهرش میخواست بیوه برادرش رو عقد کنه ؟ 

مرده اوسگول بود به نظرم 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

اره واقعا من اگه شوهرم به یکی دیگه دست بزنه دلم میخا با ساطور دستاش قطع کنم  اتیشش بزنمم امکان نداره مطمعنم دروغ میگه

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  

حالا شاید دروغ گفته بره جزو پربازدیدا تو چرا ب قلبت فشار میاری

البته ایشالا ک دروغ گفته وگرنه تصورشم وحشتناکه

باید اون مردو با ساطور قیمه قیمه کرد

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️