2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چربشون کن یکم

بعد ی نیم ساعت بذارش تو فریزر 

وقتی ژله ها بست، با چاقو آروم دورش رو آزاد کن و بذار تو ظرف آب ولرم. چند ثانیه اونجا باشه کافیه، بعدش ی ظرف بذار روش و برش گردون

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!

اگر قالبتو چرب کردی روغن اضافشو با پنبه بگیر حتما

شب قبل درست کن فردا راحت در میاد و سفت میشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

موقع درآوردن سشوار بگیرم همشو باید باهم در بیارم؟ 

تو سینب اب گرم بریز ۲۰ثانیه بزار داخلش

میتونی دونه دونه هم در بیاری

قالب سلیکونیه راحته

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ژله رو در یک و نیم لیوان آب گرم حل کن بعد با کمی چرب کردن ظرف که من زیاد خوشم نمیاد می تونی بزاری ژله  ببنده من روشم اینکه ظرف ژله رو برای ۱۰الی۲۰ثانیه میزارم تو ظرف آبجوش بعد برمیگردونم بعد میزارم یکم یخچال بمونه