2777
2789

سلام دوستای نی نی سایتی عزیزم .با دعای شما و لطف خدا دخترم امروز مرخص شد. وضعیت ریه اش افتضاح بود و فکر میکردم کم کم ده روز بستری باشه یا دور از جونش چیزیش بشه😢 ولی بازم دعاهای شما به دادم رسید. دکتر اومد بالا سرش و ریه اش رو معاینه کرد و گفت این بچه بچه ی دو روز پیش نیست و عالی به دارو ها جواب داده... الان ریه اش نقطه ای درگیر ه و وقتی راه میره نفس نفس میزنه 

ایمنی بدنش باید ۷۰۰۰ باشه ولی کرونا ۲۰۰۰اش کرده

باید سه هفته تو خونه قرنطینه اش کنم و داروهای تقویت ایمنی بدن بهش بدم وگرنه دور از جونش با یه سرماخوردگی ساده دوباره باید بستری شه

روژان 💜  پژمان 💙  ماهان 🧡  آرمان 💚            دخترم ، نور زندگیم ، بمونی برام.             

خداروشکر عزیز دلم.قوی باش به گل دخترتم بگو قوی باشع

قرص جوشان حتما واسش بگیر پر‌از ویتامینه بدنشو کلی تقویت میکنه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروی امام کاظم بگیر بده بهش ایمنیش بر میگرده حسابی بهش  شلعم اب لیمو عسل بده خدابزرگه خوب میشه

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   

خداروشکر عزیزم واقعا خوشحال شدم خیلی مواظبش باش شربت آسماوویت برا ایمنی خیلی خوبه خیلی به تغذیه ش برش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه ها من فقط دو سه ساعت با یه آدم ناقل بی علامت تو یه خونه بودم و فاصله هم داشتیم

خداروشکر انشأالله زود خوب میشه 

اقوام ما گرفتن از شیره ت ر ی ا ک استفاده کردن زود خوب شدن حتی دختر بچه شون اگر میتونین پیدا کنید بهش د و د بدین از راه نفس بکشه از دماغش  بده بیرون

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
خداروشکر انشأالله زود خوب میشه  اقوام ما گرفتن از شیره ت ر ی ا ک استفاده کردن زود خوب شدن حتی ...

برای ایمنی خوبه؟