2777
2789
عنوان

می خوام سشوار بخرم کمکم کنید

61 بازدید | 7 پست

دوستان موهام لخت و کمه.. فقط برای خشک کردنشون می خوام سشوار بگیرم.. برس دار و چرخشی بگیرم یا ساده؟ چه مارکی بگیرم که خوب باشه گرونم نباشه.. میشه با سشوار موها رو حالت داد و فر کرد؟ 

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است           گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود..

با سشوار ساده هم میتونی حالت بدی

هم فر کنی

فقط مارکش خوب باشه ولی ساده باشه

نمیخواد آپشن دار باشه

باده خوبی داشته باشه و بادش گرم باشه

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
با سشوار ساده هم میتونی حالت بدی هم فر کنی فقط مارکش خوب باشه ولی ساده باشه نمیخواد آپشن دار باشه ...

چه مارکی بگیرم؟ حدودا 700 اینا باشه...

کجای مازندرانی  

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است           گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مارکی بگیرم؟ حدودا 700 اینا باشه... کجای مازندرانی    

من ساری ام چطور 😊

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
آره.. چطور؟ 

دور شما بگردم من، انشاءالله زیر سایه امام زمان باشید

آبجی من چند تا تاپیک تگت میکنم؛ فقط اگه ممکنه عجالتاً بیا اینجا ، پست اول را بخون و جواب بده؛ یه نوع اعلام حضور چادری ها تو سایت هستhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3007726/چادریا-لطفا?page=309