2777
2789
عنوان

خواننده زن ترک

1702 بازدید | 21 پست

بچه ها من یه خواننده میشناسم اسمش ایرماک آریجی هست آهنگاش فوق‌العاده هستن صدای زیبایی هم داره از اهنگای خوبش میشه به ماهور که به همراه مصطفی ججلی خونده اشاره کرد... از من می‌شنوید آهنگاش رو حتما گوش بدید..... یه خواننده مرد هم میشناسم اسمش بلال سونس هست اونم آهنگاش خوب و قشنگ هستش مصطفی ججلی رم که نگم دیگه... شما هم اگه کسی رو می‌شناسید که صدای خوب و اهنگای خوب میخونه معرفی کنید 

من برای مراقبت از دخترم از اپلیکیشن گهواره استفاده می‌کنم. خوبیه گهواره تو اینه که کاملا متناسب با سن بچه‌هامون برنامه‌ریزی شده. گهواره رو از لینک زیر دانلود کن و بیاکه اونجا کلی پدر و مادر دیگه هم هستن.

https://gahvare.net/i/5f80bcce1958a

بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق توام حجت اشرف زاده....اصلا برام تکراری نمیشه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
ازمن گفتن بود اگه یه زمانی شکست عشقی خوردید ایرماک و بلال و مصطفی پشتت هستند🤓🤓😉😉😂😂

😂😂😂تااونجایی که بتونم سعی میکنم عاشق نشم😂اصلا مرد پیدا میشه که عاشق بشی؟

😐

این کاربریو یکی بهم داده   بله درست متوجه شدید نیازی به فکر کردن نیست   فقط م_ _ ا  

تنکس

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

اهنگای هانده ینر و سیمگه و مورات بوز و مصطفی صندل و حدیثه و ...هم خوبن

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

ابراهیم تاتلیس 😘😘😘

ابروگوندش و گونل😍

سجاد محمدی هم خوبه

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم