2777
2789
عنوان

پوست خیلی خشک 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 33 پست
روغن نارگیل بزن. نترس پرمو نمیشی. بعد از حمام من به تمام تنم می زنم از بس پوستم خشکه حالت اگزما پیدا ...

مرسی عزیزم

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
عزیزم منم پوستم خشکه آب ک میزنم صورتم پوست پوست میشه  شوهر خواهرم متخصص پوسته گفت صورتمو همیشه ...

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم ممنون از لطفت

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکل شما رو داشتم هیچ دکتری هم نتونست درمان کنه وگفتن اگزماست  البته همه آزمایش ها و نمونه برداری ها بی فایده بود

تا اینکه عطاری بهم گفت کبدت چرب شده و رژیم داد دارم  رعایت میکنم حس میکنم بهترم

پیشنهاد میکنم ی سر ب عطاری بزنین یا طب اسلامی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
منم مشکل شما رو داشتم هیچ دکتری هم نتونست درمان کنه وگفتن اگزماست  البته همه آزمایش ها و نمونه ...

ماله منم گرمای شدید کبد علتشه

من دستم خشک میشه همش کرم مرطوب‌کننده میزنم چندینو چند بار در روز حتی تو هوای بارونی برم بیرونم یا رط ...

اره منم

ولی خب خیلی کلافه کنندس

اره منم ولی خب خیلی کلافه کنندس

اره حالا من نه ظرف میشورم نه لباس وگرنه واقعا سخته بخاطر این موضوع سختمه برم برای خودم میوه بشورم تا جایی که ممکنه دست به آب نمیزنم مگر اینکه‌مجبور شم از یه سنی به بعد اینطور شدم فکر کنم از دوران دبیرستان بود چند بار کرم استفاده کردم اینطور شد هیچ وقتم دکتر نرفتم پیگیر نشدم ماهی سه تا قوطی کرم میخرم تو کیف بیرونمم همش کرم میذارم

اره حالا من نه ظرف میشورم نه لباس وگرنه واقعا سخته بخاطر این موضوع سختمه برم برای خودم میوه بشورم تا ...

درکت میکنم☹️

😔علم پزشکی واقعا تو حوزه پوست پیشرفت نکرده

البته بگما کبد ک خیلی داغ باشه اینجوری میشه

من ی دکتر بهم گفت ک طب اسلامی داره

خیلی کلافه کنندس😣😣

دقیقا من 6 هفت ساله پوستم خشکه هردکتری هم رفتم خوب نمیشم فقط باید خود درمانی کنی وای مخصوصن فصل سرما بدتر میشم چند مدته گلاب با گلیسیرین قاطی میکنم میزنم خیلی عالی شده دیگه اذیت نمیشم یعنی عالیه 

🙃لبخند بزن... فردا روز بدتری است!!!🙃. 
دقیقا من 6 هفت ساله پوستم خشکه هردکتری هم رفتم خوب نمیشم فقط باید خود درمانی کنی وای مخصوصن فصل سرما ...

گلاب میزنی پوستت تیره نشد؟

منم مشکل شما رو داشتم هیچ دکتری هم نتونست درمان کنه وگفتن اگزماست  البته همه آزمایش ها و نمونه ...

دقیقا به منم گفتن اگزما داری اگزما هم از خشکی پوست میاد منم رفتم طب سنتی کلی دمنوش اینا داد ولی خیلی سخته زمان میبره تا خوب بشی باید حوصله داشته باشی واسه درمان طب سنتی، ولی واقعا گلاب با گلیسیرین معجزه میکنه من از خشکی پوست همش گریه میکردم شبا نمیتونستم بخوابم از وقتی اینو استفاده میکنم بعد حموم خیلی خوب شدم

گلاب میزنی پوستت تیره نشد؟

نه عزیزم اتفاقا روشن و براق میکنه پوستو، یه امتحانی بکن بعد حموم قاطی کن بزن حالت اسپری کن یکم ماساژ بده عالیه

نه عزیزم اتفاقا روشن و براق میکنه پوستو، یه امتحانی بکن بعد حموم قاطی کن بزن حالت اسپری کن یکم ماساژ ...

مرسی عزیزم