2777
2789
عنوان

پوست خیلی خشک 😔

508 بازدید | 33 پست

بچه ها من پوستم خیلی خشکه

یعنی یکم اب یا خاک بخوره بهش سریع باید کرم مرطوب بزنم.

خیلی اذیتم میکنه مخصوصا صورتمو روزی پنج شش بار باید کرم بزنم.

از روغن نارگیل و زیتونم میترسم زیاد استفاده کنم چون رشد موها رو زیاد میکنه.

توروخدا اگه کسی راهکاری بلده بگه دیوونه شدم😣

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک خیار بذار هر روز ،ی ابرسان اوریاژم بگیر 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
از اول این طوری بودی؟

اره عزیزم از بچگی که یادم میاد همینم

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

عزیزم منم پوستم خشکه آب ک میزنم صورتم پوست پوست میشه 

شوهر خواهرم متخصص پوسته گفت صورتمو همیشه با ژل شستشو بشورم و قبل حمام پماد ویتامین آد بزنم ک شامپو و صابون ب پوستم نرسه

ماسک خیار بذار هر روز ،ی ابرسان اوریاژم بگیر 

خیار گذاشتم ی مدت صورتم داشت پر میشد قطعش کردم

روغن نارگیل بزن. نترس پرمو نمیشی. بعد از حمام من به تمام تنم می زنم از بس پوستم خشکه حالت اگزما پیدا می کنه. الان چند ساله می زنم پر مو نشده بزن نترس

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
خیار گذاشتم ی مدت صورتم داشت پر میشد قطعش کردم

خب هر روز نذار اگه نمیخوای پر شه ،ولی ابرسان قوی تر از خیار وجود نداره 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
خب هر روز نذار اگه نمیخوای پر شه ،ولی ابرسان قوی تر از خیار وجود نداره 

مرسی عزیزم

وای منم اینطوریم دیگه خسته شدم

خیلی کلافه کنندس😣😣