2777
2789

کلی برنج واسه مصرف خودمون خریدیم که بمونن

از همین الان چند تا حشره توشون دیدم...

چه باید کرد که بیشتر نشن و همین حشره‌ها هم از بین برن..

قرص سیر؟ خود سیر؟ برگ بو؟ برنج تایلندی قاطیشون کنم؟؟؟ چیکار کنم؟

ممنون از راهنماییتون❤

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چوب زردچوبه عالی من چند سال میزارم دیگه نمیزنه با میخک 

سلام😊 یه روز خوب من شروع میشه با لبخند به چهره زیبای 😍همسرم وثمرهای عشقمون که سه تا پسر هستن🥰 هر کدوم یه خصوصیت دارن بزرگه آروم تنبل 🙎‍♂️دومی خیلی شیطون کنجکاو🤸‍♂️سومی شکمو تپله می خنده همش 👼                           خدایا شکرت🙏 واسه همه داده هات نداده هات❤                من هرروز عاشق تراز روز قبل هستم دوست داشتن همسرم تکرارنشدنیست ❤خوشبخترین هستم که همیشه کنارم هستی عزیزجانم💋😍                                                                             

شب بذار بیرون تو هوای آزاد بعدش توش میخک بنداز

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

مامان من ی چادر بزرگ پهن میکنه کیسه رو خالی میکنه رو چادر اندازه چند کیسه نمک میریزه روش و ی عالمه سیر قاطیشون میندازه عالیه چون سالانه برنج میخرن تاحالا هم طوری نشده برنجشون

حیوان مورد علاقم: اکسم

سیر ،چند دونه پوست بگیر بنداز داخل برنجها،برنج ها رو داخل بطری اب معدنی بریز درشرو ببند،من خودم سنگ نمک داخل کیسه های برنجم میریزم تاحالا کاری نشده،

اول برنجهایی که زده رو بریز رو پارچه زیر افتاب تااز بین برن نمک هم بریز

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم