2777
2789
عنوان

مامانا ب نظرتون مشکل داره واکسن

154 بازدید | 32 پست

شیش ماهگی بچمو چهار پنج روز دیرتر بزنم ؟ 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

نه مشکلی نیست.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واکسن چهار ماهکیشم ی هفته دیر تر زدم باید هجدهم میزدم ی هفته بعدش زدم. الان از اون تاریخ که چهار ماهگی زدم باز چهار روز دیرتر بزنم مشکلی داره ؟

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
تا همون یک هفته مشکلی نداره من بچم سرما خورد یک هفته دیرترزدم

آخه چهار ماهکیشم ی هفته تاخیر زدم. بیست و سوم زدم الان با از اون تاریخ چهار روز تاخیر داشته باشه مشکلی نداره ؟

نه اشکالی نداره ،منم بخاطر کرونا مجبور شدم واکسن شش ماهگیشو دیرتر زدم اون موقع تازه کرونا اومده بود& ...

چهار ماهکیشم با ی هفته تاخیر بیست و سوم زدم. الان شیش ماهگی هم باز با چهار روز تاخیر بیست و وهفتم بزنم مشکلی نداره ؟؟

منکه کلا بچمو واکسن نمیزنم نه دیرتر اشکال نداره

عزیزم چرا نمیزنی؟

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

منکه کلا بچمو واکسن نمیزنم نه دیرتر اشکال نداره

چرا نمیزنی بخاطر عوترضش؟ منم خودمو کشتم نزنم شوهرم زیربار نمیره. تا بچه طوریش میشه میگه بخاطر اینه که سروقت واخسنسو نزذی اینجور شده .چ برسه که اصلا نزنم خانواده بی سوادش دست از سرم بر نمی دارم .تو رو خدا بگو شما چجوری ب این فکر رسیدی که نزنی

خب چرا سرموقع نمیری

بی خاطر شوهرم نمیتونه مرخصی بگیره