2777
2789
عنوان

لکه بینی وترشحات قهوه ای بدبو

2205 بازدید | 19 پست

سلام به همگی لکه بینی داشتم که دکتر بعد دیدن سونو تشکیل قلب بهم شیاف پرژسترون داد حالا کمترشده لکه بینیم ومدام هس لباس زیرو کثیف نمیکنه ولی دستمال میکشم هست ولی از دیشب خیلی بد بو شده کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی توروخدا

انشااله که برای شما اینجوری نباشه ولی من یه روز لکه خیییلی کمرنگ داشتم و همینطور کمی بدبو...  تو نگو قلب جنین متوقف شده..

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
انشااله که برای شما اینجوری نباشه ولی من یه روز لکه خیییلی کمرنگ داشتم و همینطور کمی بدبو...  ت ...

وای 😔😔😔 بعد چند وقت مگه میشه اخه من شنبه سونو شدم بخاطر لکه بینی رفتم همه چیش خوب بود صدای قلبشم شنیدم

وای 😔😔😔 بعد چند وقت مگه میشه اخه من شنبه سونو شدم بخاطر لکه بینی رفتم همه چیش خوب بود صدای قلبشم ...

باورت میشه منم سونو رفتم ۸ هفته همه چیش خوب بود تا سه هفته بعد رفتم سونو ان تی دوباره. دکتر سونو‌گفت هشت هفته قلبش متوقف شده.. گفتم مگه میشه من ۸ هفته سونو رفتم برای قلب سالم بود... گفت احتمالا چند روز بعد متوقف شده.. انشااله خدا خودش کمکت کنه

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
باورت میشه منم سونو رفتم ۸ هفته همه چیش خوب بود تا سه هفته بعد رفتم سونو ان تی دوباره. دکتر سونو‌گفت ...

واقعا متاسفم امیدوارم جاش براتون سبز بشه

اخه من شنبه سونو شدم سه روزه  اگه متوقف هم شده باشه خدای ناکرده به همین زودی بو میده؟ 

واقعا متاسفم امیدوارم جاش براتون سبز بشه اخه من شنبه سونو شدم سه روزه  اگه متوقف هم شده باشه خ ...

ممنون عزیزم... خدا تو راهی شما رو حفظ کنه... نمیدونم بخدا.. تنها راهش اینه‌که بسپریش بخدا ببینی چی پیش میاد.. به نشانه ی بارداریت توجه کن که خدایی نکرده یهو قطع نشن... 

ممنون عزیزم... خدا تو راهی شما رو حفظ کنه... نمیدونم بخدا.. تنها راهش اینه‌که بسپریش بخدا ببینی چی پ ...

ممنون فدات شم نه تهوعم که هست وسینه دردم  ولی چقد سخته بارداری هیچیش دست خودت نیست😔😔

ممنون فدات شم نه تهوعم که هست وسینه دردم  ولی چقد سخته بارداری هیچیش دست خودت نیست😔😔

خوبه همین که علامتهات هست نشونه خوبیه... فقط استرس نداشته باش... بارداری واقعا سخته هر لحظه باید نگران چیزی باشی... امیدوارم خدا کمکت کنه تموم‌۹ ماهشو بسلامتی طی کنی