باران6869 مدیر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 938 عنوان لکه بینی وترشحات قهوه ای بدبو | مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 19 پست سلام به همگی لکه بینی داشتم که دکتر بعد دیدن سونو تشکیل قلب بهم شیاف پرژسترون داد حالا کمترشده لکه بینیم ومدام هس لباس زیرو کثیف نمیکنه ولی دستمال میکشم هست ولی از دیشب خیلی بد بو شده کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنید 1399/07/22 | 15:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران6869 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 938 خوبه همین که علامتهات هست نشونه خوبیه... فقط استرس نداشته باش... بارداری واقعا سخته هر لحظه باید نگر ... ممنون از راهنمایت عزیز دلم واقعا یه حرف چقد میتونه تاثیر داشته باشه بخدا همینطوره پر از نگرانی مخصوصا من که قبلا سقط داشتم هرلحظه انتظار خبر بد دارم😔
زندگیجاریست۶۱۶۶ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 8019 ممنون از راهنمایت عزیز دلم واقعا یه حرف چقد میتونه تاثیر داشته باشه بخدا همینطوره پر از نگرانی مخصوص ... درکتمیکنم فدات. ولی اینو یادت باشه که رحم خدا زیاده... سعی کن زیاد دعا و قران بخونی بهنیت سلامتی خودت و توراهیت... منم اگه لایق باشم برات دعا میکنم... موفق باشی زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!
باران6869 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 938 درکتمیکنم فدات. ولی اینو یادت باشه که رحم خدا زیاده... سعی کن زیاد دعا و قران بخونی بهنیت سلامتی ... فدای اون دل مهربونت عزیزم ایشالا خدا یه دوقلو خوشگل بذاره دلت از خدا میخوام هرچی میخوای بهش برسی چشم همین کارو میکنملطف میکنی شمام موفق باشی😘😘😘😘
زندگیجاریست۶۱۶۶ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 8019 فدای اون دل مهربونت عزیزم ایشالا خدا یه دوقلو خوشگل بذاره دلت از خدا میخوام هرچی میخوای بهش برسی چشم ... ممنون عزیزم بابت دعای قشنگت... ارزومند ارزوهاتم... انشااله برای شماهم زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!
minagoliii عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 4 سلام روز بخیر ببخشید شما چه اتفاقی برلتون افتاد؟ دلیل ترشحاتتون چی بود آخه منم دقیقا امروز لکه ی قهوه ای بد بود داشتم خیلی نگرانم