2777
2789
پس چجوری تاپیکمو پاک کنم؟

باید لینک بزاری تو تاپیک حذف

بگو ضروریه که پاک کنه وگرنه نمیکنه

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

برو تو تاپیکش

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

کارخونس مگه😐چطور بسازم😑

همون یکیشم بیاد ب غلط کردن میوفتی همه اوایل بارداری این فکرا میکنن بچه ک میاد خداروشکر میکنن حاجتشون براورده نشد

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیدم😣خودم بودم مامانم بیچاره پیر شد باهامون دوستمم نمیتونه نفس راحت بکشه بیچاره من خیلی دعا میکر ...

شما دوقلو داری؟ با آی وی اف دوقلو شد؟ جنسیت بچه هاتون چیه؟ 

کلوموفین بخور با لتروزین خواهرم یکماه خورد سه قلو حامله س دوتا پسر یه دختر

اخی عزیزم چه عالی😍اذیت نیست الان تو دوران حاملگی؟

قرصاش ضرری نداره؟ دکتر تجویز کرده بود یا خودش سرخود خورد؟

نمیدونم چرا بدم میاد از ادمایی که میگن دوقلو میخوام عزیزم میدونی چقد سخته؟ از نزدیک دیدی

خب داییم داره 

بابامم مغازه سیسمونی داره و میتونم لباس و ملزومات ایناشو به قیمت خیلی کمتری تهیه کنم

خودمم صبورم و خوش حوصله و عاشششق بچهام

خب داییم داره  بابامم مغازه سیسمونی داره و میتونم لباس و ملزومات ایناشو به قیمت خیلی کمتری تهی ...

خییلی سخته  من شده سه ساعت هرجفتشون بغلم گرفتم نو خونه چرخیدم فقط گریه نکنن بهرحال خواستم  بیشتر فک کنید

من الان دو قلو‌ باردارم 

یه دختر ۸ ساله دارم 

تو غربت هستم 

اینایی که شما نوشتین نرسیدم ☹️☹️☹️

البته پرستار میگیرم ولی فقط ۸ صبح تا ۵ 

به نظرتون اوکی هست ؟! 

یا باز سرویس میشم 

اینم بگم دخترم پیرم کرد بس که گریه می‌کرد و تا صبح بیدار 

ما تو خونواده کلی دوقلو داریم، چطور میگید سختتره؟ آخه چیزی که من دیدم از نزدیک اینه که دوتا که هستن باهم بازی میکنن باهم بزرگ میشن مراقب همن و البته یهویی هم زحمتاشون تموم میشه، از شیر و پوشک گرفته میشن و ... مزیتاش زیاده که ، خصوصا برای کسی که وقت زیادی برای مادرشدن نداره، فقط حاملگیش فکر کنم سختتره سنگین تری و البته شایدم زایمانش سختتر باشه