2777
2789
عنوان

به نظر شما کاشت ناخن انجام‍ بدم‍

474 بازدید | 21 پست

ناخنام شکننده نازکن.نماز غسل وضو هم‍ نداره روی این قضیه غسل هم‍ خیلی حساسم‍ میشه بگین باید چکار کنم‍

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نکار همون ناخن شکننده و نازکتو بچسب 

اون کاشت خیلی جنس ناخناتو بدتر میکنهههه و واقعا هم غسل و وضو نداره ادم حس پاکی نمیکنه😣

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)

کسی که غسل انجام نده دائما نجسه...ارزششو نداره..نمازم که من اگه نخونم انگار یچیز گم کردم

درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …

فکر میکنم برای غسل و وضو کاشت ناخن قبول نیست

من گمان میکنم که همیشه ذره ای دیوانگی برای خلق سرنوشتت لازم است #مارگارت_ یورسنار                              تو فکر می‌کنی که درد هیچوقت تموم نمیشه ولی میشه ولی اولش باید اجازه بدی درد وارد بشه نمیتونی باهاش بجنگی ازت قوی تره باید توش غرق بشی اما سرآخر یاد میگیری توش شنا کنی و با هر نفسی که باهاش میجنگی قوی تر میشی و بهت قول میدم بالاخره شکستش میدی.                               🎶🎤🏃🏻‍♀️ 
نفهمیدم منظور ازنمازوغسل ووضونداره یعنی چی؟ جملت پرسشی بود؟

نه پرسشی نیس تو دو راهیم‍ میدونم‍ راهی نیس اما خب نمیدونم‍ چیکار کنم‍ ناخنام شکنندن خیلی جالب نیسن

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97