2777
2789

چهارشنبه ی اخر صفر قبل از غروب آفتاب زیر اسمان بخوانید اول نماز حاجت(دورکعت نمازحاجت)

و بعد از نماز، خواندن سوره های:

الم نشرح ۲٫والتین ۳٫اذاجاء ۴٫ قل هوالله ۵٫ ناس ۶٫ فلق

(هرکدام به ترتیب ۶ مرتیه)

و قبل از طلوع آفتاب پنجشنبه ی آخر صفر همین اعمال

نماز حاجت و (سوره ها که >> هرکدام به ترتیب ۷ مرتیه)

تا سال آینده صاحب خانه میشوید ان شاءلله*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من فکر نکنم با این گرونی کل صفر محرم و سال دعا بخونم بشه صاحب خونه شد ..خرج خورد و خوراک به زور ...

خدارو چه دیدی برای خدا هیچ کاری نشد نداره اینکه چیزی نیس..ماهم توکلمون بخودشه تلاشمونو میکنیم 

بچه ها من توی یه تاپیک دیگه هم این حرفو گفتم

الانم میگم

ببینید خانوما این اعمال چهارشنبه اخر ماه صفر خیر و برکت فرااااوانی داره ..حالا اینطوری میگن برای خونه دارشدن 

ولی خونه هم نخریدبد مطمئن باشید خیر و برکت و امداد غیبی پروردگار قسمتتون میشه شک نکنید 

خدارو چه دیدی برای خدا هیچ کاری نشد نداره اینکه چیزی نیس..ماهم توکلمون بخودشه تلاشمونو میکنیم 

من خودم به دعا معتقدم و خیلی هم دعا میکنم

ولی یه سری افراد با این دعا انتظارات ماورایی دارن  باعث میشه از دین‌خدا و پیغمبر زده میشن اخر کفر میکنن. چون طرف فقط دعا کنه که نمیشه انتظار معجزه داشت.وقتی شرایط اقتصادی بدی داریم طرف نون شب نداره بخوره بهش میگه دعا کن 

حَضرت علی (ع)میگه فقر از هر دری وارد شه ایمان از در دیگه بیرون میره 

..به معحزه و قدرت خدا ایمان دارم

من دلم میخواد گررریه کنم😢😢😭😭واسه این روز لحظه شماری کردم بخدا ولی از شانس بدم تازه ۱۰ روز هم جلوتر پری شدم همش از دیروز ناراحتم بخدا میخواستم تاپیک بزنم کسی برام بخونه تودلم گفتم شاید کسی نخواد بخونه یا وقت نکنه خیلی ناراحتم الارم گذاشته بودم که فردا رو یادم نره ولی نشد بازم خدا نخواس خونه دار بشم 😔😔😔😭😭😭😭

من دلم میخواد گررریه کنم😢😢😭😭واسه این روز لحظه شماری کردم بخدا ولی از شانس بدم تازه ۱۰ روز هم جلو ...

من برات دعا میکنم گلم،،باردارم هستم البته اگه قابل باشم ودعام بالا بره.

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .
من برات دعا میکنم گلم،،باردارم هستم البته اگه قابل باشم ودعام بالا بره.

عزیزدلم یک دنیا ممنون الهی نی نی سالم زیبا بدنیا بیاری من خیلی سختی کشیدم خیلی 😔🙏🙏🙏🙏🙏🙏