بچه ها توروخدا کمک دیگه رسما دارم گریه میکنم بخاطر یه سوسک البته نه یدونه توخونمون تخم گذاشته بودن امحا کامن هزار کوفت و زهرمار دیگه زدیم نشدسم پاشم امد نشدمن وقتی یه مگس بشینه رو بشقابم یه ی وسایلم دیگه نمیتونم اونو استفاده کنم میندازم دور اخلاقمه بخاطر این اخلاقم چن باری مریض شدم الانم سوسک هس خونمون نمیدونم چیکار کنم وقتی میبنم دیگه نمیتونم توخونه بشینم واسه همینم همسرم خونمونو عوض کرد ولی تو وسایلا امد اینجام تخم گذاشت کوچیک و بزرگاشو چند باری گرفتیم البته بزرگاش اونقدریم بزرگ نبود یعنی اونام میتونن تخم بزارن چیکا کنم من اخه😭😭 الان ک سرما امده نمردن یعنی نمیمیرن بمیرنن گرما بیاد بازم پیدا میشن
بچه ها توروخدا یه راه حلی بگین خلاص شم دیگه میخوام کلا خونه و وسایلو بزارم همینجا برم یه جادیگه😔😔☹ کسی دیده واسه خلاص شدن از سوسک نذرم بگه ولی من گفتم🙄😑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خونه قبلیمون حتی از تو پریز ها هم پره سوسک ریز بود ، قبل اینکه اثاث هارو باز کنیم کل خونه رو سم پاشی کردیم ،درهارو بستیم فردا صبحش اومدیم کلی سوسک مرده بود .دیگع اصلا سوسک ندیدیم
🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱 کار خوب، کار درست نیست!!