2777
2789

بچه ها توروخدا کمک دیگه رسما دارم گریه میکنم بخاطر یه سوسک البته نه یدونه توخونمون تخم گذاشته بودن امحا کامن هزار کوفت و زهرمار دیگه زدیم نشدسم پاشم امد نشدمن وقتی یه مگس بشینه رو بشقابم یه ی وسایلم دیگه نمیتونم اونو استفاده کنم میندازم دور اخلاقمه بخاطر این اخلاقم چن باری مریض شدم الانم سوسک هس خونمون نمیدونم چیکار کنم وقتی میبنم دیگه نمیتونم توخونه بشینم واسه همینم همسرم خونمونو عوض کرد ولی تو وسایلا امد اینجام تخم گذاشت کوچیک و بزرگاشو چند باری گرفتیم البته بزرگاش اونقدریم بزرگ نبود یعنی اونام میتونن تخم بزارن چیکا کنم من اخه😭😭 الان ک سرما امده نمردن یعنی نمیمیرن بمیرنن گرما بیاد بازم پیدا میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام داشتن سم پاش اومد کلا رفع شد نمیدونم چی زدن

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

سوسک کابینت داری؟

منم وقتی اومدم تو این خونه زندگیم پر از سوسک شد ولی تونستم نابودشون کنم

امحا و کامن فایده نداره

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

داداشمم داشتن موقع اسباب کشی همراشون مثل شما اومده بودن خونه جدید البته تا جایی میشد همه وسایل رو  اسپری پیف پاف زده بود ولی اینجا هی بشور وبساب کرد دگه تموم شدن رفت 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
نشد اون خونمونو کردیم نشد تو وسایلا اینجام امدن اخه سم پاشم ک راحت نیس تازه همه وسایلامو شستم

اگر خونتون آپارتمانی یا مجتمعه متاسفانه تذ وقتی همه ساختمان رو سمپاشی نکنین از بین نمیره هرکاری هم کنی باز از خونه های دیگه دوباره میاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین من اینکارو کردم

کل آشپزخونه را خالی کردم

با ی سم که الان عکسشو برات میفرستم کامل کامل سم پاشی کردم

لای درزای کابینت و دیوارا خیلی مهمه

دو سه روزم رفتم خونه مامانم

دو بار دیگه ام سم پاشی رو تکرار کردم

بعد تمام ظرف و ظروفم رو شستم دیگه الان یک ساله خبری از سوسک نیست

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

سوسک تخم نداره زایمان میکنه اونم تعداد بالا بچه هاش میرن تو ریزترین سوراخ تا کمی بزرگ شن. بابد سم پودری بگیری از سم فروشیها با یه مایعی قاطی میشه قاطی میکنی میریزی تو اسپری . باید تو خونه نباشید دوروز. زیر فرشارو سم بزن تو حموم دور حموم و توالت و تو فاضلاب . و توی راه اب ظرف شویی دو روز که موند بیا پنجررو باز کن تا بوش کامل بره تا دو سه سال هیچ موجودی زنده نمیمونه من ۲ سال یبار کامل میزنم ولب هر سه ماه تو توالت و حموم و راه اب ظرف شویی میریزم دیگه نسلشونو منقرض کردم.تو پارکینگم اگه داربد جلوی درب بیرون بریزید

روانشناسی کودک