2777
2789
عنوان

پر پشتی مژه

318 بازدید | 6 پست

دوستان برا پر پشت شدن مژه راهکار میدین مژه هام میریزن خیلی کم پشت شدن ازلوازم ارایشی هم ب ندرت استفاده میکنم احساس بدی دارم من مژه هام خیلی بلند بودنو پرپشت.کرچک روغن زیتون ووازلین استفاده کردم نتیجه نگرفتم

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

تقویت مژه سریتا 

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استفاده کردی نتیجه گرفتی؟؟

آره بد نیست 

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
سیستم بدنیتو قوی کن

چ جوری