2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرکه

اسفند اسیاب شده دم کرده 

جداکردن تخم 

شپش ها از سر 

شامپو مخصوص 

شانه ریز دانه 

سس مایونزز 

نرم کننده فراوون و شانه کردن 

اتو کردن هر روزه مو   

و رنگ کردن مو 

اینا جواب  میده 

هر روز یکیشو امتحان کنه

پیج 

ی پارچه سفید پهن کن زیر پاش

با دور تند و باد گرم سشوار نزدیک موهاش بزن

راحت میوفتن پایین..تخم شپش ها رو هم حرارت پوک میکنه

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
نميفتن خيلي سفتن

چرا من واسه خواهر خودم همینکارو کردم

از مدرسه گرفته بود,متوجه نشده بود خیلی زیاد شده بودن

اگه میتونی موقع سشوار با شونه به موهاش بکش ک بیوفتن

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
چرا من واسه خواهر خودم همینکارو کردم از مدرسه گرفته بود,متوجه نشده بود خیلی زیاد شده بودن اگه میتو ...

من خودم حالم بد ميشه ولي ميگم مامانش انجام بده

اين دختره هم اينقددددد حساسه و قره عاشق موهاشو

كارش شده گريه

١٠

خوب هرچی موهاش کوتاهتر بشه ، راحتره 

اول اینکه از یه شامپو خوب و ایمن باید استفاده کرد ، که بهترین و تاثیر گذارترینش شامپو هگور هست ، که هیچی دیگه از محصولات که من استفاده کردم به پاش نمیرسه 

۲ اینکه باید هر روز حموم کنه و نرم کننده به موهاش بزنید و با شونه دندونه ریز موهاش رو شونه کنید 

وقتی هم اومد بیرون موهاش رو اتو مو بکشید که تخم شپش ها بمیره 

یه اسپری ضد شپش هم هست از داروخانه بگیرید بر ای کمد لباساش و رختخوابش 

همه کارها باید با هم انجام بشه ، والا از یه جا سر میاره این حشره موذی 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.