2777
2789

نمیشناسم ولی خوب میشه ان شاالله

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علایمش چی بود پسرتون 

أوايل كه فقط دل درد بود. مشكوك به آپانديس بود. تمام آزمايشات عالي بود. هيچ كس باورش نمي شد. در عرض ١٠روز استخوان درد گرفت. گفتن روماتيسم داره. بعد تشخيص تب مالت دادن. آخرش هم به اينجا ختم شد

محك دكتر مهروز نامه بستري داد بهمون ولي ازش خوشم نيومد. 

عزیزم نخاستم ناراحتت کنم پسردخترعموم هم محک همون لحضه اول بستری شدالانم اونجان دیگه ازمحک بالاترواسه بچه هانیست به امیدخداوشفاوبهبودی بستریش  کن گل پسرت چندسالشه

عزیزان میشه لطف کنیدواسه شادی روح بابام وحال دلم یه صلوات برام بفرستین🌷🌷🌷🌷🌹🌹
عزیزم نخاستم ناراحتت کنم پسردخترعموم هم محک همون لحضه اول بستری شدالانم اونجان دیگه ازمحک بالاترواسه ...

بيمارستان هاي دولتي اصلا رفتارشون خوب نيست. متاسفانه اصلا رفتار مناسبي ندارن. پسرم ١١سالشه

بيمارستان هاي دولتي اصلا رفتارشون خوب نيست. متاسفانه اصلا رفتار مناسبي ندارن. پسرم ١١سالشه

عزیزم تابوده همین بوده الان شمابستری کن انشالله بعدبهبودی واسه چکاپ وایناببرخصوصی اوایل که حتمابایدبیمارستان باشی الان دخترعموم که اونجابسترین راضیه میگفت برخورددکتراوپرستارخوبه طفلی پسراون هم سه سالشه.بخای خصوصی بستری کنی که نمیدونم درحدمحک هست یانه هزینه روبالای صدتومن حساب کن.

عزیزان میشه لطف کنیدواسه شادی روح بابام وحال دلم یه صلوات برام بفرستین🌷🌷🌷🌷🌹🌹
محك دكتر مهروز نامه بستري داد بهمون ولي ازش خوشم نيومد. 

یعنی چون از دکتر مهرور خوشت نیومد واقعا دنبال یه نفر دیگه ای؟ 

دکتر مهرور یکی از بهترین دکتر های ایرانه... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

سلام عزیزم خوبی الحمدالله حال پسر گلت خوبه ؟ من اتفاقی یکی رو شناختم اگه تهرانی میتونی بری دکتر محمودرضا اشرفی دکتر مغژو اعصابه بغل مطب اون یه دکتر خون هست که هر سری رفتی کلی شلدغ میشه مطبش میتونید از اینترنت ادرس دکتر محمودرضا اشرفی رو در بیاری بری اونجاست 

سلام خانمي پسرت چطوره؟دکتر حمیدیه عالیه الانم شبکه ۳ داره نشونش میده

بچه هایی که خوب شدن رو اورده

الهي و ربي من لي غيرك