سلام. دیشب خواهرمو شوهرش خونمون بودن بعد خواستیم بریم باماشین دور بزنیم یهو از تو کوچه صدای دعوااومد مام رفتیم دیدیدم دوتازن دعواشونه وموهای همو میکشن فحش میدن و... مرده هم زد تو گوش یکیشونو و این یکی هم انداخت زمین وبالگد میکوبید ب صورتش و... ی پسره اومد گفت اونیکی ک سیلی خورد زنه مردس اومده اینکی رو ک دوست دخترهوشوهرشه رو ادب کنه و... این دختره هم ول کن نبود چسبیده بود ب پسره. بعد کلی دعوا وفحش و ... مرده واون زنه با ی ماشین رفتن این یکی هم اومد بره ی ساختمون پایینتر خونمون ک وقتی از جلومون رد شد گفت فیلم خوب بود سینما تموم شد!؟ منم خیلی زور بهم داشت گفتم بااین گندی ک تو زدی بایدم تماشات کنن!!بعد خواهرم گفت اروم گفته خدا ب سرتون بیاره ک خواهرم بهش گفت بیچاره قیافه هم نداری انقد زبونت درازه! دیگه تموم شد وما رفتیم دور زدیم خواهرم اینا رفتن ما ک برگشتیم دیدم خانوم خونه بغلی گفت وقتی نبودین مادرپیر این دختره اومده گفته این زنشه😔دوتا بچه هم داره. بعدشم راه افتادن برن دنبالشون.اون یکی دوستش بوده ما اشتباه متوجه شدیم. وای از دیشب ک اینو گفته عذاب وجدان ولم نمیکنه چرا اینو بهش گفتم ب خواهرم ک گفتم دیگه از بس ناراحت شد میگفت الان بیا بریم پیداش کنیم حلالیت بخوایم. حالا منم نمیدونم خونش خودش اینجا بود!؟ خونه مادرش!؟ندیده بودم دختره رو تاحالا.
بچه ها چیکارکنم یاد کتکایی ک خورد وزیرچشم کبودشو و اویزون پسره شده بود و اون حرفایی ک بهمونزد میفتم عذاب وجدان ولم نمیکنه. اون لحظه چون فک میکردیم این دوس دخترس درکش نمیکردیم و بهش حرف میزدیم میگفتیم چ پرروئه ولشون نمیکنه البته مام روحرف اون اقا!!؟؟؟ زود قضاوت کردیم!!؟؟😔😔
شما بگید چیکارکنم!؟ بریم پیداش کنیم حلالیت بخوایم!؟
اگه رو عصبانیت حلال نکرد چی!؟ تا عمرداریم عذاب وجدان داریم😭😭😭😭