2777
2789

سلام. دیشب خواهرمو شوهرش خونمون بودن بعد خواستیم بریم باماشین دور بزنیم یهو از تو کوچه صدای دعوااومد مام رفتیم دیدیدم دوتازن دعواشونه وموهای همو میکشن فحش میدن و... مرده هم زد تو گوش یکیشونو و این یکی هم انداخت زمین وبالگد میکوبید ب صورتش و... ی پسره اومد گفت اونیکی ک سیلی خورد زنه مردس اومده اینکی رو ک دوست دخترهوشوهرشه رو ادب کنه و... این دختره هم ول کن نبود چسبیده بود ب پسره. بعد کلی دعوا وفحش و ... مرده واون زنه با ی ماشین رفتن این یکی هم اومد بره ی ساختمون پایینتر خونمون ک وقتی از جلومون رد شد گفت فیلم خوب بود سینما تموم شد!؟ منم خیلی زور بهم داشت گفتم بااین گندی ک تو زدی بایدم تماشات کنن!!بعد خواهرم گفت اروم گفته خدا ب سرتون بیاره ک خواهرم بهش گفت بیچاره قیافه هم نداری انقد زبونت درازه! دیگه تموم شد وما رفتیم دور زدیم خواهرم اینا رفتن ما ک برگشتیم دیدم خانوم خونه بغلی گفت وقتی نبودین مادرپیر  این دختره اومده گفته این زنشه😔دوتا بچه هم داره. بعدشم راه افتادن برن دنبالشون.اون یکی دوستش بوده ما اشتباه متوجه شدیم. وای از دیشب ک اینو گفته عذاب وجدان ولم نمیکنه چرا اینو بهش گفتم ب خواهرم ک گفتم دیگه از بس ناراحت شد میگفت الان بیا بریم پیداش کنیم حلالیت بخوایم. حالا منم نمیدونم خونش خودش اینجا بود!؟ خونه مادرش!؟ندیده بودم دختره رو تاحالا.

بچه ها چیکارکنم یاد کتکایی ک خورد وزیرچشم کبودشو و اویزون پسره شده بود و اون حرفایی ک بهمون‌زد میفتم عذاب وجدان ولم نمیکنه. اون لحظه چون فک میکردیم این دوس دخترس درکش نمیکردیم و بهش حرف میزدیم میگفتیم چ پرروئه ولشون نمیکنه البته مام روحرف اون اقا!!؟؟؟ زود قضاوت کردیم!!؟؟😔😔

شما بگید چیکارکنم!؟ بریم پیداش کنیم حلالیت بخوایم!؟

اگه رو عصبانیت حلال نکرد چی!؟ تا عمرداریم عذاب وجدان داریم😭😭😭😭

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

بیخیال بابا

انگار اونا معطل حرف شما بودن

فکر نکنم وسط همچی مصیبتی اصلا یادش بمونه شما جی گفتی

بعدشم من نظر شخصیم اینه کسی که مسائل خصوصی شو میاره وسط کوچه علنی میکنه باید منتظر تماشا و‌قضاوت دیگران هم باشه

و خدا برای من کافیست.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای

همینه که هیچ وقت نباید تو امور مردم دخالت کنیم ها! حتی زمانی که فکر می کنیم صد در صد حق با ماست

هیچی دیگه کاریش نمیشه کرد. عبرت شه برای اینده، برای شما، برای ما، برای هممون

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

حتما پیداش کنید وحلالیت بخوایین ازش

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بیخیال بابا انگار اونا معطل حرف شما بودن فکر نکنم وسط همچی مصیبتی اصلا یادش بمونه شما جی گفتی بعد ...

خواهرم میگفت من شدم سوهان روحش الان میگه چون زشتم رفته بااون😔

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
وااای همینه که هیچ وقت نباید تو امور مردم دخالت کنیم ها! حتی زمانی که فکر می کنیم صد در صد حق با ما ...

دقیقا. زود قضاوت کردیم😔