2777
2789

امروز ۲۸ هفتم تموم شد

بخدا از صب هم همش خواب بودم و استراحت

رفتم دسشویی دیدم لک قهوه ای دیدم کم بود ولی خودمو با دستمال هم پاک کردم ی کم بود.

خیلی خطرناکه؟

زایمان زودرس نشه

صبح میرم بیمارستان

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖

انشاالله ک چیزی نیست... استرس نده به خودت... 

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله  ینی خطرناک نیس؟ فعلا خداروشکر دل درد و کمردرد ندارم

فکر کنم اگه همراه با دل درد باشه خطرناک هست... با این حال مراقب باشید حتما هم فردا یرید بیمارستان... براتون صلوات میفرستم انشاالله ک مشکلی براتون پیش نیاد

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
اون استرسی که داری بدتره. اگه درد نداری طوری نیست.

فعلا ندارم

بچمو شوهرم تو اتاق خوابن

من از استرس اوموم تو حال هی خودمو چک کنم

دست خودم نیس

از اول فوبیای زایمان زودرس داشتم

توروخدا دعا کنید چیزی نشه

تا صب که برم دکتر

فعلا ندارم بچمو شوهرم تو اتاق خوابن من از استرس اوموم تو حال هی خودمو چک کنم دست خودم نیس از اول ...

برو بخواب سر جات. یه کمم باهاش صحبت کن الان که تو استرس گرفتی رو اونم اثر میذاره. براش حرفای خوب بزن بگو نگران نباشه.

نازش کن. نوازشش کن. بعدم دوتاتون بخوابین تا صبح . چیز حادی نیست که بخوای الان بری بیمارستان. کمتر فعالیت کن راه نرو. خم و راست نشو. لباس عوض کردنی بشین رو صندلی که خم و راست نشی. صبح هم بشین یه جا تا کارای پذیرش را یکی دیگه برات انجام بده .

برو بخواب سر جات. یه کمم باهاش صحبت کن الان که تو استرس گرفتی رو اونم اثر میذاره. براش حرفای خوب بزن ...

ازون موقع که فهمیدم خابیدم فقط

نگرانم دست خودم نیس

اونا تو اتاق خابن

مگه لکه بینی از علائم زایمان نیس؟

حرکات بچه هم خیلی خوبه

دعا کنید چیزی نباشه

الهی هرچی از خدا میخای بهت بده که ب حرفام گوش دادی

ازون موقع که فهمیدم خابیدم فقط نگرانم دست خودم نیس اونا تو اتاق خابن مگه لکه بینی از علائم زایمان ...

ترشحات ابکی . ترشحات رنگ خون قرمز. درد. .هر کدوم به تنهایی هم میتونه بد باشه.البته نه خیلی بد 

میدونم چی میگی یه مادر نمیتونه اروم باشه. ولی یادت باشه در بدترین شرایط هم که هستی بچت در اولویت هست. اول باید به فکر آسایش اون باشی و بعد به فکر خودت. آسایش اون الان اینطوریه که خودتو آرام کنی. با بچت صحبت کنی و نوازشش کنی. و در اسرع وقت هم برای حفظ سلامت اون و آرامش خودت برو یه سونو بکنند وضعیتتو چک کن. منم دعا میکنم برات که این روزا برات زود بگذره و به موقش بچتو بگیری تو بغلت

هیچ کدوم ازینایی که میگی رو ندارم فعلا گلی

فقط فعلا ی بار ببخشید لک قهوه ای تیره دیدم

ترشح هم دارم از اول ب نسبت زیاد بود که گفتن اگه رنگ و سوزش و اینا نداره طبیعیه

توکل بخدا

همش دارم ذکر میگم خودمو اروم کنم تا صبح بشه برم دکترَ

خدا کنع ب هفته ای برسه زایمانم که بچم سالمو سلامت دنیا بیاد

سر اولی هیچی نفخمیدم راحت اومد بغلم

اینو از اول استرس داشتم

دعا کن عزیزم

انشالله حاجت روا شی

هیچ کدوم ازینایی که میگی رو ندارم فعلا گلی فقط فعلا ی بار ببخشید لک قهوه ای تیره دیدم ترشح هم دارم ...

عزیزم چیزی نیست اگه با درد و انقباض نیست نترس و اینکه به دکترت بگو گاهی لکه بینی هست 

Silenc says a lot more than you think 🤍