2777
2789
عنوان

شب حنا

341 بازدید | 40 پست

سلام دوستان.اسمم نفس هستش.میخواستم راجب یه چیزی باهاتون درد و دل کنم و نظرتون رو بدونم.من شب حنا قبل عروسی گرفتم که نمیگرفتم بهتر بود.طرف شوهرم خ ناراحتم کردن.میدونین که رنگ لباس شب حنا عروس اکثرا قرمز میشه.من یه لباس قرمز و بدون فنر ولی بلند و شیک گرفتم برا شب حنام.یه روز خونه یکی از جاری هام مهمون بودیم.نزدیک عروسیم بود.حرف از مدل لباس شد که کی چی میخواد بپوشه چه مدلی هستش.جاری بزرگم برگشت گفت لباس من قرمزه.من قرمز میپوشم با دخترم ست میکنم.مدلش پرنسسی هستش.قبلا هم ازم پرسیده بود منم بهش گفته بودم من لباس قرمز گرفتم.منم حرصم گرفت با شوخی گفتم عه توام عروس درمیای.دیدم چیزی نگفت رنگش پرید.یخورده بعد اون یکی جاریمم گفت منم قرمز میپوشم.بعدش خواهر شوهرم اونم گفت ماله من با دخترم سته قرمزه.بعد مادرشوهرم گفت زن عموت و دوتا عمه هاتم قراره قرمز بپوشن.من دیگه جوش آوردم شوکه شده بودم گفتم یعنی چی همتون قرمز اونوخت هیچ معلوم میشه مگه عروس کیه.من زیاد به چشم نمیام اونوخت.گفت یه رنگ دیگه بپوشین خواهشا.جاریم که اصلا قبول نکرد ولی اون یکی جاریم قبول کرد و با تمسخر بهم خندید گفت حساس نباش تو عروسی منم دو نفر مثل من پوشیده بودن.گفتم آره ولی یکی دونفر بودن نه مثل شما این همه دسته جمعی میگین قرمز میپوشیم میایم.با تمسخر میخندید.گفت باشه من عوض میکنم.بعد خواهرشوهر روشو کرد به اون یکی جاریم که قبول نکرده بود عوض کنه لباسشو و گفت این داره سکته میکنه نمیتونه طاقت بیاره منم لباسمو عوض میکنم.منو سکه یه پول کرد با این حرف زدنش.از خونشون که دراومدم خ داغون و شوکه زده شده بودم مادرشوهرم قبل اینکه برم داشت مسخرم میکرد میگفت قرمزته قرمزته میخندید.آخه خیر سرم من با فامیل ازدواج کردم.مادرشوهرم عممه.دریغ از یکم طرف داری از من.اگه بخوام دردمو بگم زیاده سرتون رو نمیخوام زیاد درد بیارم.فقط این همه حرفو زدم که بگم و نظرتون رو بدونم که خودتونو بزارین جای من.چه حالی میشین.چیکار میکنین.ممنون میشم ج منو بدین.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیشه شب حنا چیزی گفت جدای خانواده خیلی ها ممکن اتفاقی قرمز بپوشند 

عادت کن حساسیت به خرج ندی خیلی اذیت میشی زنگ لباست عوض کن والا چون اونا انگار می خواست  اذیت کنند که موفقم شدن

توطئه بودمیخواستن لجت و دربیارن.من جات بودم‌لج میکردم‌کلا حنا پنا رو به باد فنا میدادم

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

توهم‌یهو ابی بپوش هنگ کنن.یعنی چه اکثرا قرمز ادم‌هرچی بهش میاد بپوشه زنداییه من زرد پوشیده بود

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
توهم‌یهو ابی بپوش هنگ کنن.یعنی چه اکثرا قرمز ادم‌هرچی بهش میاد بپوشه زنداییه من زرد پوشیده بود

به به اسی آبی بپوشه جاریا دفامیل قرمز....شایدیه بازی دوستانه  استقلال پرسپولیسم کردن

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘