2777
2789
عنوان

یکم شکم دارم چه جوری ابش کنم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 44 پست
حلقه بزن  اسکوات کار کن  اپتیکال هم برو

چی هستن😲

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
دراز نشست پیاده روی  رژیم سالم باایناتاحدودی من شکممو اب کردم البته چندتا ورزش لاغری شکم هم ...

سلام ❤️

خوبین دوست عزیزم ؟ 

بعد از چند ماه دیدمتون😍

لطفا برای تاپیک آخرم گزارش بزنید. 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هوازی چیه من تا حالا نه رژیم گرفتم نه کرزش هیکلم خوب بود بعد زایمان اینجوری شدم 

منم دوماهه زایمان کردم همه جام لاغر ،فقط شکم دارم یکم رو اعصابمه 

تازه ب خاطر شیر میدم ب بچه مجبورم بیشتر بخورم ب نظرم چاق میشم دوباره ک لاغر نمیشم خداااا😤

میگن شکم گنده از سردی و غلبه بلغمه و علاجش خودن گرمیجات تو طب سنتی

اگه یه کوچولوعه کاملا عادیه از نظر فیزیولوژی چون میتونه حتی ارثی باشه 

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
دراز نشست پیاده روی  رژیم سالم باایناتاحدودی من شکممو اب کردم البته چندتا ورزش لاغری شکم هم ...

دراز نشت😥😥😥😥😥😫😫😫😫😫😫اینو نیستم😢

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
سلفون بپیچ دور شکمت ورزش کن بزار همونجوری ام بمونه کل روز اون قسمت عرق کنه

تین خوبه

من سلفون میزدم  جوش میزد

خب عرق که میکردی میشستی شکمتو؟

ی روز که موند اخر شب باز کنی باید دوش بگیری

یااگه پوستت خیلی حساسه دوبار در روز

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
هوازی چیه من تا حالا نه رژیم گرفتم نه کرزش هیکلم خوب بود بعد زایمان اینجوری شدم 

باید شکم بری حلقه باشگاهی بگیری کش بگیری باهاش کشش انجام بدی شکمتو بدی داخل غذاتو هم هر روز هر چی میخوری در نظر بگیری مثلا برنج میخوری ۸ قاشق ناهار برنج با ۲ قاشق خورشت ابگوشت میخوری یدونه سیب زمینی با گوشتو یه قاشق نخود اش یه کاسه اش بدون نون فست فود نمیخوری کلا شبا هم غذاهای سبک صبحونه هم همیشه صبح ۷ پاشی یدونه اندازه کف دست لواش با یه کوچلو پنیر و نوشیدنی ب جز اب و اب میوه طبیعی هیچی نمیخوری و اجیل خام و میوه با پوست برای شب

من اولین روز ۵تا رفتم عصرش ۶تا همینجورپیش رفتم الان روزی ۶۰تامیرم عادت میکنی 

وای مرگم بود تو مدرسه روز ورزش 😂😂😂😂

تین خوبه

زیرشم فکر میکنم روغن زیتون بزنی خوبه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...