2777
2789

بله خدا ارحم الراحمینه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گناهان زیادی انجام دادم هم حق الله هم حق الناس 

از خدا بخواهید منو ببخشع و خدا به اونایی که حقشون به گردنمه کلی کمک کنه و خیر بده تا منو حلال کنن 

دعا کنید لطفا .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
توبه درست یعنی چی میشه بگید؟ 😔

یعنی اول پشیمانی قلبی داشته باشید و واقعا پشیمون باشید وتصمیم جدی بگیرید که گناهتونو ترک کنید و دیگه هیچوقت انجامش ندید.

بعد اگر حقی رو ضایع کردید حتماا اونو بپردازید. یا اگر عملی رو انجام ندادید به طور کامل انجام بدید.

بعد اگر با عمل اشتباه گوشت حرامی به تن روییده اونو باید اب کنید و با عبادت لذتی رو که از گناه بردید و پاک کنید

به نظرتون گناه کبیره رو خدا میبخشه؟ 

خدا در قران خودش میگه هرگناهی کمتر از شرک رو میبخشه.

پس دیگه یعنی به جز شرک هرررر گناهی قابل بخششه.ولی خوب گفتم توبه باید درست و واقعی باشه.

بعد نه تنها میبخشه که همه بدیهامونو به خوبی تبدیل میکنه.یه همچین خدای جیگری داریم ما