2777
2789
عنوان

دلم از این همه تهمت گرفته

344 بازدید | 32 پست

چند سالی میشه اطرافیانم با تهمت و تیکه خوردم میکنن حالم واقعا بده همین امشب تو گروه آشناهامون یکی از دوستام گف تو فلان روز فلان حرفو پشت سرم زدی دنیا سرم خراب شد جلو همه آبرومو برد فقط تونستم قسم بخورم من این کار رو نکردم 

بارها و بارها با این تهمتا حالمو گرفتن 

حالم بده کاش من میمردم تا این حرفا تموم شه تا خلاص شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما فهمیدن حساس شدی،نقطه ضعفت رو گرفتن! یه مدت هیچ واکنشی نشون نده،اصلنم قسم و دلیل نیار براشون

اره یه بار یکیشون گف خیلی راحت میشه رو اعصابت رف 

من به خود خانمه پیام دادم و کلی قسم خوردم کار من نبوده 

اخه من با کسی کار ندارم... دارم میترکم

اره بمیر 🤨🤨🤨

گور پدر تک به تکشون !!! تو بمیری چون اونا یه وری میزنن و‌ دو دقیقه بعد یادشون میره و  تمام ، جمع کن بابا ،، امیدوارم زیر ۱۵ سال باشی که اونقده بچه گانه فکر میکنی . بی شوخی میگم دیگران به مرده و زنده بودن من و تو فکر هم نمیکنن اونوقت ...

اره بمیر 🤨🤨🤨 گور پدر تک به تکشون !!! تو بمیری چون اونا یه وری میزنن و‌ دو دقیقه بعد یادشون میره ...

همه آدمهایی که دوست داشتم با حرفاشون ازم گرفتن.... الانم امشب اینجور آبرومو برد آون آشناها که نمیدونن من این کار رو نکردم

اره یه بار یکیشون گف خیلی راحت میشه رو اعصابت رف  من به خود خانمه پیام دادم و کلی قسم خوردم کا ...

دیگه چی خودشونم گفتن،ازاین به بعد هیچ توضیحی نده،اصلا نمیخواد قسم و قران بخوری که کار تو نبوده،مهم خداست که همه چیز رو میدونه و میبینه،یه مدت واکنش نشون ندی میفهمن نمیتونن اذیتت کنه دیگه دست برمیدارن

همه آدمهایی که دوست داشتم با حرفاشون ازم گرفتن.... الانم امشب اینجور آبرومو برد آون آشناها که نمیدون ...

تو لازم نکرده کسی رو دوست داشته باشی که اون تو رو در حدی دوست داره که لیچار دیگران رو گوش میده و نمیاد از خودت بشنوه چی به چیه ! میفهمی چی میگم یا میخوای بگی باز این آدمایی رو  که واسه تو و دوست داشتت نه ارزش قائلن ‌ونه میخوان دوستشون داشته باشی ، دوست داری ؟! 😒😒

بنظرم کم سن و سالی که این حرفا اذیتت میکنه،  من باشم دودمان طرفو به باد میدم که یکی دیگه جرات ...

26 سالمه

چند ماه پیش یه حرفی پشت سرم در آوردن و حتی تو جمع تیکه میپروندن.... و همین حرفا باعث شد نامزدم سرد شه

داغونم