♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پودر سنجد رو من شنیدم واسه استخوان خوبه بریزی توشیر بخوری
واسه چاقی صورت هرروز ناشتا صبح داخل یه لیوان آبجوش یه ق چ پودر ژلاتین بریز کمی که خنک شد بخور میتونی داخلش عسل یاآبلیمو هم بزنی اگه خواستی میتونی دولیوان بخوری عوارضم نداره
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
پودر سنجد رو من شنیدم واسه استخوان خوبه بریزی توشیر بخوری واسه چاقی صورت هرروز ناشتا صبح داخل یه لی ...
این راه هارو رفتم جواب نمیده پودر جوانه گندم با شیر میخورم... آب سیب زمینی خوردم.. گونه هامو با روغن نارگیل و آلوورا ماساژ دادم... شیر موز و شیره انگور قاطی میکنم میخورم البته یه مدت طولانی داروی فت فیس میخوردم که باعث شد سینه هام پر از کیست بشه چون هورمونامو بهم ریخت و فقط باد کرده بودم پف الکی بود... ژله خوردم سیب زمینی آبپز و خیلی راه های دیگه با این راه ها به سختی یکم صورتم پر میشد یه کوچولو... از اینا خسته شدم گفتم شاید سنجد جواب بده
از کی تا حالا سنجد اینقدر فهمیده شده که هدف تو از خوردنش رو متوجه میشه میره همونجا رو چاق میکنه ...
منظورم فقط صورت نبود منظورم اینه که کل بدنمو چاق کنه که صورتم هم که مد نظرم هست شاملش میشه.. همونجوری که کدو سبز آبپز بعد از غذا برای لاغری شکم پهلو بیشتر اثر میزاره یا آب کرفس
این راه هارو رفتم جواب نمیده پودر جوانه گندم با شیر میخورم... آب سیب زمینی خوردم.. گونه هامو با روغن ...
من یه هفته اینی که میگمو خوردم صورتم چاق شد شیر انبه هم واسه با سن وسینه عالیه
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
یعنی خیلی موثر؟میشه پودر انبه اونی ک قابل نوشیدنی هس رو با شیر قاطی کنم بخورم موثره؟یا ا ...
من تازه شو شنیدم دوستمم خورد خیلی تاثیر داشت
باشه مرسی عزیزم فقط نمیدونی تو چ مدت یا تا چ مدت باید استفاده بشه
دوست من یک ماه نشد