2777
2789
عنوان

از افزايش حقوق بازنشستگان تامين اجتماعي براي مهر ماه اطلاعي دارين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 42 پست
اين كلا برا مستمري بگيرانه  ب كارمندان ربطي نداره طرح همسان سازي مستمري بگيرا و كارمنداس

خیلی خوب میشه واسه مستمری بگیرا! امیدوارم این کارو بکنن

آخه امسال یه بار چند ماه پیش دستمزد روزانه کارمندارو هم بردن بالا مثلا

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لشكري رو نميگم كه كلا كسي كه بازنشسته پرستار هست سالها زحمت كشيده با كسي كه كارگر تامين اجتماعي بازن ...

درسته اما عزيزم خيليا با مدارك پايين تر هم ممكنه كارمند كشوري و لشكري باشن

كلا  رابطه مستقيمي تو ايران بين حقوق و مدرك تحصيلي نيست متاسفانه

بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست
لشكري رو نميگم كه كلا كسي كه بازنشسته پرستار هست سالها زحمت كشيده با كسي كه كارگر تامين اجتماعي بازن ...

ما که نیمگیم چرا مثلا پرستار بازنشسته انقد میگیره اصلا زیادترشم بکنن ولی حداقل برای تامین اجتماعی هارو در حدی بکنن که انقد زیر خط فقر نمونن و لنگ پول نباشن ینی شما میگی چون زحمتاشون یکی نیس تامین اجتماعی ها باید کم بگیرن؟جوری که فاصله رعایت شه😐

خیلی خوب میشه واسه مستمری بگیرا! امیدوارم این کارو بکنن آخه امسال یه بار چند ماه پیش دستمزد روزانه ...

درسته انشالله 😔 واقعا ما جوونيم خودمون بهرحال با شغل دوم يا ... ميتونيم كاري كنيم ك درامدمون افزايش پيدا كنه بازنشسته ها با اين سيل افزايش قيمت متاسفانه دووم نميارن

بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست
درسته اما عزيزم خيليا با مدارك پايين تر هم ممكنه كارمند كشوري و لشكري باشن كلا  رابطه مستقيمي ...

اگه قرار بر زياد شدن بايد مال همه اضافه بشه ديگه نه كه مال بعضي ها بره بالا براي يكسري ها ثابت بمونه

نميدونم والا من اينو قبلا شنيدم خودم اطلاعي ندارم حقوقا چقدر بوده اين مدت  خدا كنه پس باز بيشت ...

انشالله عزيزم

اگه قرار بر زياد شدن بايد مال همه اضافه بشه ديگه نه كه مال بعضي ها بره بالا براي يكسري ها ثابت بمونه

دقيقا فشار گروني برا همه اقشار جامعه است

چطور پس مامان منو نکردن؟خالم الان با ۳۰ سال ۲۷۰۰ ۲۸۰۰ اینا میگیره

دقيقا برا خانواده منم همينطور

ما که نیمگیم چرا مثلا پرستار بازنشسته انقد میگیره اصلا زیادترشم بکنن ولی حداقل برای تامین اجتماعی ها ...

ولي بايد بلاخره فرقي باشه به نظرم براي كسي كه سختي بيشتري كشيده 

بله دیگه مستمری بگیرا هم اضافه میشه دعا کنید نشه!! بهونه است که همه چی و بازم گرونتر کنن ۱۰۰تومن م ...

متاسفانه چ بخايم و چ نخايم اين اتفاق افتاده

ي نمونه كوچيكشو عرض ميكنم خامه ٣٥٠٠ تومني ١٢٠٠٠ تومن شده!!!!!

چند ماه پیش همسان سازی کردن .حقوق بعضیا تا مرز ۵ میلیون تومن هم رفت.من شوهر خالم تو بیمه س

گل زيبا برا خانواده من اين اتفاق نيوفتاده

ولي بايد بلاخره فرقي باشه به نظرم براي كسي كه سختي بيشتري كشيده 

فرق که داره منتها این فرق خیلی دیگ زیاده طوری که بهشون فشار میاد تو تامین مخارج،عزیزم تامین اجتماعی و بیمه کارگری عین همه حقوقشون ینی کارگر تلاش نمیکنه؟کارگر که از همه بیشتر کار میکنه و زحمت میکشه،بیمه های تامین ازاد هم پول دادن حقوق نگرفتن ۳۰ سال پول دادن تا بالاخره تو پیری حقوق بگیرن