2777
2789

چرا تاپیک درست میکنم کسی نمیاد😔

تازه عضو شدم به راهنمایی هاتون احتیاج دارم🙏

عقدم ولی شوهرم خیلی به حرفم نیست و حرف حرف مادرشه نمیگم بهم چشم بگه ولی نظر و حرف منو اصلا توجه نمیکنه چون اختلاف سنیمون زیاده منو بچه میبینه😥تا میام جدی باشم و از زندگی حرف بزنم(به خصوص مسائل مالی)میگه خیلی سر بزرگی😐(فکر کنم یعنی بیشتر از سنت حرف میزنی)

خیلی هم دوستم داره ولی دارم کلافه میشم بخدا حس میکنم هیچ کاره ام خواهش میکنم راهنماییم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگ شو بعد نظر بده 😆😆

منم 17 سالم بود عقد کردم شوهرم اصلا باهام مشورت نمی‌کرد یا حساب کتابو بهم نمیسپرد الان 24 سالم شده 

همه کارا رو انداخته رو دوش من 

بزرگم کرده😆😆😆

گاهی میخنده میگه با همین سینه های خشک بزرگت کردما😆😆😆

من هم مشکلات خاص خودمو دارم اصلا از من نمیپرسه 

که چی بخرم کادرو ب من و خودش کادوهای اشغالی میدن و ارزون میره گرون میخره میده و اصلا متوجه نیست رفت سر شب یلدا جلو جلو پالتو خریدن براش پیرزنی و زشت بافت و میدونم مامانش خریده نفهمید که من جوونم شاید سلیقه کسی رو نپسندم

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😑😑😑😑😑😑😑😑😑

دیگه بچه گرفته که نخواد اینا را بگه!!!!!!دیگه اعتراضت برای چیه؟؟!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

گلم اعتمادشو جلب کن. ازش تعریف کن . اگه تعریفات رو قبول کنه کم کم حرفات هم به دلش میشینه. متاسفانه باید برای شوهران چاپلوسی کرد چون خیلی غدن. غرور دارن در مقابل ما. بعدم رو مادرشون بسیار حساسن. اگه می خوای عزیز باشی پیش شوهرت علنی هیچ وقت هیچ وقت ضد مادرش خرف نزن. اتفاقا بهش یادآوری کن هوای مادرشو داشته باشه. من تجربه کردم اینو دقیق‌

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بگو اگه سر بزرگ نبودم که زن تو نمیشدم وا اونقدر بزرگ هستی که بخوای برا زندگیت خودت تصمیم بگیری بعد اینکه تا نری زیر یه سقف درست بشو نیست زن اول زندگیش مادرش بوده تا تو بهش ثابت بشی همینجوریه وضعیت 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

با این که همه از دست و دلبازیش تعریف میکنن ولی من حس میکنم خسیسه،بخدا اصلا پولکی نیستم فقط میخوام باهاتون درد و دل کنم:برام خرید نمیکنه زیاد،چند ماهه عقد کردیم یه ذره خرجی بهم میده اونم بعضی وقتها..... تو خونه بابام تو ناز و نعمتم والا منم گفتم نذارم غرورش بشکنه حالا که چندبار بهش گفتم و نیومد باهام که خرید لباس و اینا بریم همین پولهارو که دست نزدم درسته کمن ولی مردم حرف درست میکنن برم با مامانم خرید،وقتی برگشتم و بهش گفتم که اینارو خریدم و اینقدر میگفت چرا اینقدر ولخرجی😓بخدا ولخرج نیستم گفتم برای اون زشت میشه همش لباسهای مجردیمو دارم خداروشکر بابام برام کم نمیذاره ولی روم نشد از بابام بخوام بعد اینم اینطوری جوابمو داد😭خواهش میکنم راهنماییم کنین🙏اشتباه میکنم؟