2777
2789

خانواده همسرم وضع مالی ضعیفی دارن

وخانواده من وضع مالی خوب

مشکل من از اونجایی شروع شد که وقتی ازدواج کردم 

خانواده همسرم چون همه کارگر وضعیفن و همسرم باتلاش وپشتکار عالی ودرس خوندن زیاد قبل نامزدی ما کارمند شد، فکر میکردن الان ما پولدارترین ادم دنیا هستیم..

پدر شوهرم حتی یه تک تومنی برا شام عروسی یا حلقه یا هیچییی خرج نکرد وبه همسرم میگفت تو کارمندشدی داری...به منم پول بده...بماند که چقدر از همسرم گرفتن به بهانه ها...

وما کلییی وام وقرض گرفتیم  ورفتیم زیر یه سقف وتا چندسال به بدترین وضع ممکن زندگی کردیم تا بدهی هامون روصاف کنیم...

اما همچنان بخاطر ماشین پراید ارزون تصادفی و دسته دویی که چندسال قبل قبل عروسی خریده بودیم به نظرشون پولداررر بودیم...وهنوز هستیم!!!! وحسادت خواهرا وبرادرهای همسرم داشت و داره اذیتمون میکنه...حتی بصورت کاملا علنی وواضح وصریح میگفتن ومقایسه میکردن ...و ارتباطمون رو کم کردیم 

حالا این بماند...

مشکلم از جایی شروع شد که ما بعدچندسال مستاجری با وام وقرض تا خرخره ،خونه حداقلییی خریدیم که از مستاجری دربیایم..

بعدچندسال ۷،۸ماه پیش هم توگرونی ها یه وامی گرفتیم تا ماشین قراضمون ک همش تعمیرگاهه رو عوص کنیم که خیلی گرونی شد وپولمون به هیچی نرسید هیچییی... باهاش یه چیز کوچولو کمترین مقدار پولی کع میشد رو خریدیم...والان هم به قسطهاش با اون سودهای بالای بانکیش بخاطر گرونی ها نمیرسیم و داریم به بدهی میرسیم..😒

جالبه که خواهر وبرادرام که همشون ماشا... ثروت چندین و چند میلیاردی وچندتا خونه وویلا ومغازه وزمین وماشین و.. وخرج های آنچنانی دارن!!!به ما حسودیشون میشه..

وپیش من ناله نداری میکنن...!!نمیدونم میترسن چشم بزنم یاچی...

حسودی میکنن چون پیش خودشون میگن محمد یعنی همسر من از اول ازدواج هیچ پشتوانه ای نداشت و چقدر پول درمیاره که هم خونه گرفته والان یه ملک ناچیز...!!!و ما از صفر به همین جا رسیدیم خیلی به چشمشون میاددد!

درصورتی که خدام شاهده صورتم روبا سیلی سرخ کردم وهمیشه گریه وجنگ اعصاب داشتیم بخاطر قسط ونداری..انقدربیپولی کشیدم افسردگی گرفتم قرص مبخوردم.انقدر خسیس شدم که هیچی واس خودم نمیخرم هیچییی..خورد وخوراک کمترین حد ممکن..اصلا یه روز زندگی نکردم بس که استرس قسط ووام وبیپولی کشیدیم ومیکشیم..

دیگه از بدترین چیزهای زندگیم یه چیز میکشن بیرون میگن خوشبحالت که فلان...منم انقدر دوسداشتم فلان...!!!!

درصورتی که خودشون خیلی لاکچری تر وخوش تر ازمن زندگی میکنن بخدا.هپیشه ب تفریح ورستوران و..

شما میگید چیکار کنم ؟؟همش دلم میلرزه از حسادتشون میترسم خیلییی زیاد! 

چشمشون منو خیلی میبینه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا عین توام شوهرم بچه یازدهم هست ی پدر هفتاد ساله پیر داره خودشم ۲۳ سالشه ی سال بود ازدواج کرده بودیم ک هم خونه خریدیم هم ی ال نود البته همشو با قسط الانم از حقوق هردومون میدیم برا قسطا خدا شاهده ماهی حدود ۸ تومن قسط داریم ولی من هیچوقت خودمو نمیشکنم همه فک میکنن ماخیلی پولداریم🤣🤣

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره

عزیزم حالا ک کم کم داره وضعتون خوب میشه خداروشکر به فکر خودتم باش مهم ترین ادم زندگیت خودتی و تو ارزشمندی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

اگر وضعتون انقدر تفاوت فاحشی داره، ممکن نیست علت رفتارشون این باشه که شما احساس کمبود نکنید یا خجالت نکشید؟  شاید فکر می کنن اگر از وضع خوبشون بگن شما غصه بخورین...

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

زندگی خودتو تو چشم میکنی بعد میگی چرا حسودی میکنن؟؟؟؟؟؟؟

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

منم دقیقا همینم شوهرم کارمنده تو خانوادش همش میگن شما که پولدارین پولدارین 

برا یه پراید که داریم چقدر به چشمشون میاد ووووو ......

همش توقع دارن همش پول میخوان 

ولی با این تفاوت که خانواده شوهر من هییییلی سیاست دارن 

💖

توکل کن بخدا روزی چندبار آیه الکرسی بخون وذکر لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم بخون

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/