2777
2789
عنوان

وای از حسودی اطرافیانم...بیایداز اول ازدواج بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 33 پست

حسود خودش توی اتیش حسادت میسوزه شما هم یکم کار کن که کمک شوهرت قسطها را بدی سرتم گرم باشه کمتر استرس بکشی سعی کن توهموپیششون ناله کنی و داشته هاتون را زیاد به چشمشون نیاری هرچند من بودم برعکس میکردم تا چشم حسود دربیاد موقعه زمین خوردنم شادن پس موقعه پیروزی یکم ادب شن ولی شما منطقی و با سیاست باش زندگیت حفظ بشه بعدم صدقه بده مطمئن باش تنها دوتا چیز باعث صعود و نزول یکیش قدرت خداست و دومی اعمال خودمون به قدرتی بالاتر از حسادت اونها دلت گرم باشه عزیزم ورزش کن یکم استرس و مریضی کم بشه ازت نرم افزار ورزش در ۷ دقیقه هست عالیه

اگر وضعتون انقدر تفاوت فاحشی داره، ممکن نیست علت رفتارشون این باشه که شما احساس کمبود نکنید یا خجالت ...

نه اخه  حرفهاشون گاها به گوشم میرسه که وضع منو خیلی خوب میبینن خیلی!

چون خودشون ماهی مثلا ده تومن خرج میکنن وبقیه پس انداز...

فکر میکنن منم اگر چیزی میخرم به همبن منواله وپیشسون رک نمیکنم.. درصورتی ک من یک تومن هم خرج نمیکنم همش میره پای قسط...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش‌انقدرقلبامون‌بزرگ‌بشہ❤️کہ‌ازخوشبختےهم‌خوشحال‌بشیم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

‹آرام باش،

حوصله کن،

حالا آرام باش

همه چیز درست خواهد شد..✨♥️›

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
تو هم پیششون ناله از نداری کن ،از ثروتاشو بگو خوبه شماه ماشین ویلا ای چیزا دارین

عزت نفسم نمیذاره

من هروقت برای بقیه دعا کردم واز داشتنشون خوشحال شدم خدا بهم مالی داده...

ولی اگر هم بگم باورشون نمیشه میگن اگه نداشت خونه نمیگرفت...

حتی وقتی غیرمستقیم فهمیدن شوهرم برای قسطها سه شیفت کار میکنه ...باور نکردن وبه اون نفر که بهشون فهمونده بود گفتن اینطور نیست اگر نداشت خونه نمیخرید!!

زندگی خودتو تو چشم میکنی بعد میگی چرا حسودی میکنن؟؟؟؟؟؟؟

اصلا... ففط یه خونه خریدم تا ازمستاجری دربیام

و  ماشینمون همه روزه تعمیرگاهه شوهر بیچارم ...خواستیم درحد دسته دوی دیگه عوض کنیم که نشد...

مگه خونه و‌ماشین پولداری محسوب میشه.

چی بگم...

حداقل نیازه

دختر مرفه ای بودم با چنگ ودندون باهم زندگیمون رو ساختیم

بخدا واقعیت زندگیم  پیاز خورد کردم برای خودشون فروختم، تا هر کارهنری وتوخونه ک بگی با سود ۵۰۰ومن هزارتومن رسیدم ب اینجا..

اصلا... ففط یه خونه خریدم تا ازمستاجری دربیام و  ماشینمون همه روزه تعمیرگاهه شوهر بیچارم ...خو ...

خودت میگی میرم میگم شوهرم پیشرفت میکنه از هیچی شروع کردیم خب خودت اشتباه میکنی گلم تو تودتو تو چشم نکن ببینیم کی حسودی میکنه 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
خودت میگی میرم میگم شوهرم پیشرفت میکنه از هیچی شروع کردیم خب خودت اشتباه میکنی گلم تو تودتو تو چشم ن ...

شاید به اشتباه خوندی عزیزم

من به هیچکس چیزی نمیگم 

نه از خودم نه از خودشون

اونها ول بکن من‌نیستن...

همش میخان بدونن وکنجکاوی میکنن واخرهم جور دیگه برداشت میکنن

الان مثلا شوهرم دوماه پیش باید میرفت واسه کاری منم مجبور بودم باهاش بودم تواین کرونا!!کاری بود و برای من خیری نداشت...

ولی چیزی ابراز نکردم ن مثبت نه منفی..

ولی اونا به حساب مسافرت گذاشتن و...

گفتم الان ک کرونا هست باید بشینم تو اتاق تا شوهره برگرده اخرشب... ولی بازم میگفتن نه بالاخره تواتاق حدید میشینی وفلان...!! بس که پیشم ناله میکنن فکر میکنن منم میرم مسافرت نمیگم بهشون...

یه وقتی یه ثحبتی پیش میاد یه خواهرم مثلا از دهنش درمیره من میفهمم که اینطور فکر میکنن.

پس من چی بگم شماها دوتا دوتا خونه  وویلا دارین!!هرروز درگردش هستین!!

کاش‌انقدرقلبامون‌بزرگ‌بشہ❤️کہ‌ازخوشبختےهم‌خوشحال‌بشیم

ممنون عزیزم

همیشه خودم همینارو غیرمستقیم توگروهمون میگم یا بین خودشون اختلاف پیش میادمیگم تا متوجه بشن...

اما کو...

مال دنیا همه رو حریص کرده..

ممنون عزیزم همیشه خودم همینارو غیرمستقیم توگروهمون میگم یا بین خودشون اختلاف پیش میادمیگم تا متوجه ...

خواهش گلم.منم دارم ازاین حسودا ولی اومدیم یه شهرغریب ولی بازم دورادور حرفاشون به گوش میرسه اونم فامیل پدریم .هرروز صدقه میدم که خدا خانوادمو سالم نگه داره برام اخه شنیدم حسود خانه خراب کنه بازبونش وبه چشمم دیدم 😞