2777
2789
عنوان

روغن طبیعی برای موهای خشک

17232 بازدید | 17 پست

سلام خانم ها

من موهای فر سیم تلفنی دارم و از خشکی زیادشون واقعا کلافه شدم.

اینجا کسی از روغن طبیعی برای موهاش استفاده می کنه؟؟

من روغن نارگیل استفاده کردم بعد از حمام چون خیلی خشک میشه موهام ولی یجورایی انگار خشک تر شد 

راه حلی دارین؟؟

شامپو و ماسک موی با کیفیت

بعد حمام هم کرم و سرم مو

روغن های خالص بیشتر موهاتو خشک و خراب میکنن

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موهام خیلی خشک و شکننده س از شامپو ترمیم کننده و مناسب موهای خشک استفاده میکنم و تو حموم نرم کننده و یا ماسک مو رو  اخر سر میزنم ب ساقه موهام ده دیقه میذارم بمونه بعد ابکشی میکنم موهامو با حوله میپوشونم وقتی ازحموم درومدم   یکم میذارم حوله رو سرم بمونه البته قبلش اب موهامو با دست یکم میگیرم ،  اصلا با سشوار خشک نکن  بذار خودش خشک شه یا با دسمال نمشو بگیر وقتی یکم نمداره بهش سرم مو میزنم  ، هفته ای یبارم روغن نارگیل و زیتون گرم  کن کل موهاتو روغنی کن با حوله یا کلاه بپوشون  بعد دوساعت برو حموم ، برای موهای فر موس مو هم خوبه  ، اما نرم کننده و ماسک مو تو حموم  بذاری ده دیقه روموهات بمونه خیلی نرمتر نیشن

چه مارکی 

اگه قیمتش برات مهم نیست ایرانی اصلا نگیر

مارک خارجی هست برو تو این پیج cosmetic7

اگه هم نمیخوای زیاد هزینه کنی فک کنم سریتا خوب باشه

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)

نارگیل به همه مویی نمیسازه

از هر ده نفر ی نفر موهاش با نارگیل خشک تر میشه

یا روغن اصلاح شده بگیر واسه موهات

اگرم طبیعی خاستی بگیری زیتون برا قبل از حمام

آرگان برا بعد از حمام بگیر

هر چند آرگان خالص پیدا نمیکنی بیشتر مخلوطن

ماسک آلووررا روغن زیتون

تخم مرغ روغن زیتون

ماست و تخم مرغ و روغن

اسپری دم کرده دم اسب

اسپری آب برنج 

اسپری گلاب 

اینا واسه مو عالین

اسکرابم اگ بتونی ماهی ی بار رو موهات بزاری تاثیر روغن تراپیت بیشتر میشه

من موهام خیلی خشک و شکننده س از شامپو ترمیم کننده و مناسب موهای خشک استفاده میکنم و تو حموم نرم کنند ...

عزیزم چ شامپویی میزنی میشه بگی از چه ماسک هایی استفادع میکنی موهام ب شدت خشکع و همش موخوره میزنه

گوهر دل را مزن بر سنگ هر ناقابلی،صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی🌹

موهای فر معمولا کف سر چرب دارن

نمک دریا رو با سرکه سیب طبیعی و چن قطره روغن و ی قاشق عسل قاطی کن خوب

بزا کف سرت خوب تا ی ربع ماساژ بده بعد موهاتو با شامپو بشور

کف سر فقط باید باشه

عزیزم چ شامپویی میزنی میشه بگی از چه ماسک هایی استفادع میکنی موهام ب شدت خشکع و همش موخوره میزنه

شامپو لمینن  ترمیم کنننده، ماسک موام فولیکا ،نرم کننده شم هست ،   سرم موهم کریستال ، برای مو خوره باید بعد حموم نوک موهاتو حتمن روغن و سرم مو بزنی  روغن نارگیل بادام فرقی نداره ، 

شامپو لمینن  ترمیم کنننده، ماسک موام فولیکا ،نرم کننده شم هست ،   سرم موهم کریستال ، برای ...

موخوره تنها راهش کوتاهیه درسته

گوهر دل را مزن بر سنگ هر ناقابلی،صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی🌹