2777
2789
عنوان

موهامو کراتین کنم؟؟؟

2131 بازدید | 27 پست

دوستانی ک انجام دادن کراتینه.لطفاراهنمایی کنن.تارموهام نازکه. ولی رنگ نمیکنم.دکلره هم نکردم.فقط چن سال پیش یبار گلت ریختم موهام همش موخوره شد.بعد کوتاه کردم.الان خوب شده.و حتی یسال بعدش سشوارهم نمیکردم تا موخوره نشه دوباره.حالا دلم میخاد ی تغییری کنم

.رنگ دوست ندارم. موهام فرنیست ولی موج داره

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کراتین برا اتو مویی که میکشن به اون محکمی مو داغون میشه بعدش 

نمیدونم پس انجام ندم؟ دلم میخواد یجوری به موهام برسم صاف و خوب بشه چیکارکنم پس؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
من ٨ ماهه پيش كراتينه كردم ولي شامپو مخصوص بعدش استفاده نكردم . الان ديگه موهام لخت لخت نيس ولي نرم ...

درکل راضی بودی؟

وااای نه🤦🤦 کلی راه هست برا رسیدگی بهشون .کراتینه رسماً نابود میکنه مو رو

چ راه هایی بگو

چ راه هایی بگو

روغن تراپی قبل و بعد حمام،شامپو بدون سولفات، سبوس برنج، روزی یه قاشق کنجد، نشسته حمام کردن، ماسک موی خوب،شونه چوبی، استفاده نکردن از سشوار اتو مو و...،روبالشتی ساتن ک هفته ای یک بار شسته بشه،چنگ نزدن موها تو حموم، از پایین ب بالا شونه کردن

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
روغن تراپی قبل و بعد حمام،شامپو بدون سولفات، سبوس برنج، روزی یه قاشق کنجد، نشسته حمام کردن، ماسک موی ...

بعضی ازایناروانجام میدم. ولی خیلی تاثیر ندیدم.

روغن تراپی قبل و بعد حمام،شامپو بدون سولفات، سبوس برنج، روزی یه قاشق کنجد، نشسته حمام کردن، ماسک موی ...

ولی ممنونم. روغن تراپی و سبوس برنجو انجام میدم حتما

بعضی ازایناروانجام میدم. ولی خیلی تاثیر ندیدم.

بعضیا یعنی کدوما؟ همش مهمن ب نظرم چون خودم یکیشو کم کردم تاثیرش متوقف شد

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما