2777
2789
عنوان

خانمای باردار 34هفته بیاین

94 بازدید | 11 پست

خانما من سه روزه حرکتای جنینیم نسبت به قبل کم شده طبیعیه اولا ضرباتشو از رو لباسمم میدیدم الان ولی حس میکنم فقط 

همسرمو پسرم با وجودتون خوشبخترینم واستون جونمم میدم عشقای زندگیم عاشقتونم خدا از چشم بد حفظتون کنه 👪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چون جاش دیگه تنگ شده همین که حس میکنی کافیه

شماهم اونجورین؟؟

همسرمو پسرم با وجودتون خوشبخترینم واستون جونمم میدم عشقای زندگیم عاشقتونم خدا از چشم بد حفظتون کنه 👪
عزیزم نینیت بزرگ شده جاش نیست تکون بخوره نی نی منم اینجور بود

نیازی نیس ینی برم دکترر؟؟

بله عزیزم بیشتر وقتا فقط حس میکنم داره تکون میخوره  ولی روزی یکی دو بار هم ضربه محکم میزنه

پس طبیعیه نگران نباشمم دکتر شما که چیزی نگفته دراین مورد

بار اخر کی رفتی پیش دکترت? هفته های اخر باید زود به زود بریم .من امروز رفتم 

دو هفته پیش رفتم واسه هفته آینده وقت داده بخاطر کرونا میگه یه ماه یبار بیاین

پس طبیعیه نگران نباشمم دکتر شما که چیزی نگفته دراین مورد

اره طبیعیه

چرا گفت ساعتی چهار بار تکون بخوره کافیه حتی اگر تکوناش مثل قبل محکم نباشه مشکلی نیست

ولی خب شما به دکترتون هم بگید

دو هفته پیش رفتم واسه هفته آینده وقت داده بخاطر کرونا میگه یه ماه یبار بیاین

خب خوبه پس همین که میدونی تکون میخوره کافیه ولی هفته های اخر باید زود تر باید بری دکتر  .