2777
2789

خونه ای پدرمم الان توخونه ای هستن پذیرایش سی متره پالاس موکته و یه دست مبل هفت نفره دارن الان میخوایم بریم خونه ای که پذیرایش پنجاه متره چجوری میشه باهمینا فرشش کرد

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

پذیرایی مامان منم ۶۰متری..سه تا ۹متری انداخته یه ۴متری فانتزی جلویه ورودی.مبل ۹نفره رو بالای خونه گذلشته ک ۹متری ها هست با تی وی 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی ؟همون موکت هارو یعنی ببرید اون یکی خونه بندازید؟؟؟خب کم میاد اگه کفش سرامیکه ۵۰ متر س تا ۱۲ متری مثلا ۴ تا ۹ متری فرش میخواد 

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!
یعنی چی ؟همون موکت هارو یعنی ببرید اون یکی خونه بندازید؟؟؟خب کم میاد اگه کفش سرامیکه ۵۰ متر س تا ۱۲ ...

کفش سرامیکه 

خب دیگه موکت لازم نداره بسته به مدل پذیرایی فرش بندازید. اگه براشون مقدور بود ی دست مبل هم اضافه کنن ...

ممنونم عزیزم