2777
2789

من تیتر بنام ۲۸۸۸۰همچین عددی شده.سونو گفت هفته ۶ودوروز.ضربان قلب هم ۱۲۲.یه ساک‌ دید فقط با یه قلب.امکانش هست دوقولو باشه؟دکترم چیزی نگفت.یادم رفت ازش بپرسم.ولی تو اینترنت این عدد برای هفته نه الی دوازده است.پس چرا اینهمه بالا هست عدد

آره خیلی بالاست ،ممکنه دوقلو باشه تو سونو اول هفت هفته برای قلب که رفتی مشخص میشه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب وقتی ضربان قلب رو گفته یعنی یکی هست دیگه   

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

دخترم ۱۶ماهش هست .امادگیشو نداشتم.خدا داده .

مبارک باشه عزیزم نگران نباش دوقلو نیست 

دخترم ۱۶ماهش هست .امادگیشو نداشتم.خدا داده .

خوب وقتی یه قلب دیده..یعنی دو قلو نیس دیگه 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
آره خیلی بالاست ،ممکنه دوقلو باشه تو سونو اول هفت هفته برای قلب که رفتی مشخص میشه 

میگم آخه فقط یه ساک‌ دید.پس چرا دکترم چیزی نگفت.دخترم با وجود قرض وامپول بعد از کلی دوندگی به این دکتر اون دکتر شد

.فکر نمی‌کردم به این راحتی باردار شم.فثط یکی دوبار رابطه مشکوک نداشتم.خیلی میترسم.

من روز موعدم ۲۹۲۴ بود ولی یه قلو 

هرکی عدد منم میدید میگفت دوقلو حتما ولی نبود نگران نباش اگه دوقلو بود مشخص میشد 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
میگم آخه فقط یه ساک‌ دید.پس چرا دکترم چیزی نگفت.دخترم با وجود قرض وامپول بعد از کلی دوندگی به این دک ...

عزیزم این هدیه خداست پس خدا خواسته که دوباره زود مامان بشی نگران هم نباش احتمال اینکه دوقلو باشه فکر نکنم باشه باتوجه به وجود یک ساک و یک قلب 

آخه خاهرشوهرم دوقولو داره.شوهرم میگه این هفته یه قلب دید سونو.هفته بعد قلب دوم رو

آهان ،مگه سابقه دوقلویی تو خانواده خودت دارین ؟

آهان ،مگه سابقه دوقلویی تو خانواده خودت دارین ؟

نه  خواهر شوهرم هست.اوناهم سابقه ندارن.فککنم با قرضص دوقولو شده.ممنون عزیزم.میدونم هدیه خداست.بخدا اصلا یه درصد احتمالشو نمیدادیم.ذوقولو هم باشه چاره نیست که .فقط از نگه دارید میترسم که از پیش نتونم بربیام.چون واقعا کمک ندارم وخودمم از لحاظ جسمی قوی نیستم.

نه  خواهر شوهرم هست.اوناهم سابقه ندارن.فککنم با قرضص دوقولو شده.ممنون عزیزم.میدونم هدیه خداست.ب ...

خانمی رفتی سونو  بعدی پستم رو ریپلای کن بهم نتیجه رو بگو تو فکرت هستم ،خداکریمه انشالله هرچی خیره پیش بیاد ،واقعا درکت میکنم خودم هم یه دختر چهارماه ونیمه دارم ودست تنهام میفهمم 

خانمی رفتی سونو  بعدی پستم رو ریپلای کن بهم نتیجه رو بگو تو فکرت هستم ،خداکریمه انشالله هرچی خی ...

چشم عزیز میگم بهت.فعلا نرفتم.حالم خوش نیست.دخترم همچنان بی تاب شیر هست .خیلی کم کردم ولی همچنان تو 24ساعت حداقل 6وعده میخوره.چندروزه هم اسهال گرفته .حس میکنم از شیر باشه شاید.شاید مواد شیر عوض شده میگم.نمیدونم چکار کنم