2777
2789
عنوان

نمیدونم شوهرم چطوریه

249 بازدید | 33 پست

شوهرم وقتی یه موضوعی میگم ,بدش میاد یا میگه خستم نمیتونم الان حرف بزنم بعد دیگه از دلم درنمیاره و پیام نمیده اصلا بعد فرداش انگار نه انگار, بعد من کلی حرص میخورم مثلا میگم برای عقد خواهرم یه شلوار و کفش میخوام میگه اگه بخرم لباس زمستونی نیست در صورتی که پارسال برای شب یلدا یه بافت اورد میگم خب میخواستی پارسال پالتو بخری میگه خودم میدونستم حتما پول نداشتم در صورتی که داشت و رفت همه رو خودشون زشت خریدن اوردن  مثلا یه کفش میخره فک میکنه تا چند ماه نباید دیگه کفش بخری متوجه نمیشه که شاید من کفش مهمونی اصلا ندارم وگرنه نمیگفتم. پارسال سر خود رفت برام بافت خرید که خیلی پیرزنیه همش میگه خرج بالاس ولی من واقعا پالتو ندارم با بوت پارسالم اصلا نیاورد میگم بریم اخر هفته بخریم میگه خودت برو در صورتی که خواستم با اون برم توقع داره همش لباس های تکراری بپوشم این کاراش میره رو اعصابم 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوق العاده لجبازه اعصابش بهم میریزه  دیگه حرف نمیزنه میگم بیا صحبت کنیم میره ول میکنه کلا این کاراش ناراحتم میکنه چون نمیدونم چطور برخورد کنم با تیکه حرف میرنه نمیدونم چیکار کنم تو رو خدا راهنماییم کنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خسیسع

اخه برای خونشون کلی خرید میکنه برای بچه های فامیلش عروسک گرون میخره ب من که میرسه شرط میذاره پول بهم میده ولی موقع لباس خریدن یا تو مغازه اعصابتو بهم میریره یا نظر نمیده هی لجت رو درمیاره نمیدونم چرا اینطوریه میگم برای خودت لباس بخر ,میگه من نمیخوام تو بخر میگم خب تو چی کلا تو لباس نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پول داره ونمیخره؟؟؟

اره پول داره همش ناامیده و پارسال انقدر ناراحت شدم که منو نبرد پالتو و بوت انتخاب کنم یه مشت لباس  زشت اوردن گفتم خودمو ببریم جلو جلو رفته بودن بافتنی برای عروس اورده بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو عقد هستید یا مشترک

عقد مثلا همه کادوهای اشغالی بهمون میدن میره اسباب بازی های گرون میخره بعد مامانش میگه اونام گفتم باید بخرید پس بدید ولی میدونم اونا کلا پول نمیدن برای کادو منم تولد نمیگیرم که چیزی نیارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه پول نداره بهش سخت نگیر ولی اگه داره...

من نمیدونم حقوقش چقدره مشکلی نیستا ولی از درون خیلی ناراحتم میکنه هی داره خودشو میندازه از چشمم لجبازه مغروره بداخلاقی میکنه میگه غر نزن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نپوش بگو خوشم نمیاد ازمدلش...عادتش بده خودتو باید ببره خرید

نپوشیدم گفتم خوشم نمیاد بعدا خودمو برد خرید ولی کاراش خیلی رو مخه بیخیال بازی درمیاره من عروسم همش باید لباسای تکراری بپوشم میریم مثلا مهمونی ها حواسش همش به بچه خواهرشه تو مهمونیا انگار زن نداره تو عکسای عقدمون همش بچه بغلشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40