2777
2789

تو قسمتایی از بدن ک چربی هست مثل ران و بازو و پهلو  احساس لرزش میکنید (انگار ک دارن تو بدنت ترقه میندازن)🙄 نمیشد بهتر ازین توصیفش کرد   کسی میدونه منطورم چیه  دلیلش چی میتونه باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رعشه نیفته تو تنتون؟!نباید اینطوری بشید،پروتئین به اندازه کافی بخورید شب قبل از پیاده روی و آب هم به ...

من فکر مبکردم این بخاطر اینه چربیا دارن آب میشن😂😂  نگرانم کردی

من فکر مبکردم این بخاطر اینه چربیا دارن آب میشن😂😂  نگرانم کردی

دون دون؟ همه میشن

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
اره  دقیقا یطوریه  انگار ی حباب داره میترکه توی بدنت

بخاطر اب شدن چربیه

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧