2777
2789
عنوان

خانومایییی باردار بیاین لطفااا!!!

79 بازدید | 10 پست

اولین علایم تخمک بارور شده قبل عقب انداختن پریودتون چی بود.من قبل تخمک گزاری و همون روز تخمک گزاری رابطه داشتیم همش احساس خواب آلودگی دارم شکمم یه جوریه انگار پروانه توشه فقط میخوابم .شما چه علایمی داشتین؟چه طور ۱۲ روز صبر کنم تا موعد

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم زیادی فکر میکنه  پروانه خیلی زوده😑

اره ولی خب شماهم دور از جون یکیرو از دست میدادی زیادی فکر میکردی یه سقط داشتم اخه هیجان دارم و استرس

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
من 12هفتم چیزی حس نمیکنم

😂😂😂😂انگار حباب تو شکممه نفخ دارم حالا شاید توهمه

اره ولی خب شماهم دور از جون یکیرو از دست میدادی زیادی فکر میکردی یه سقط داشتم اخه هیجان دارم و استرس

چ ربطی داره گلی میگیم زوده از الان بخای حرکتارو حس کنی انشالله مثبت باشی

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا.اگه لینک بازنشدبافیلترشکن وارد بشین

اینم بگم کاملا رایگان فقط قیمت پیامای مشاور پولیه که او نام به درد نمیخوره

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb