باردار شدن من ی معجزس
من فکر میکردم هر موقع ک بخوام باردار میشم .دخترم ک ۹ سالش شد اقدام کردم برای بارداری روزهای خاص اقدام میکردم و مطمعن بودم میشه اما جواب نگرفتم یک مدت که گذشت خودم رفتم سنوگرافی جواب سونوگرافی خوب بود و فولیکولهای خوبی داشتم هر دو تخمدانم فولیکول بالغ داشت و من بزرگترین اشتباه زندگیم رو انجام دادم رفتم پیشه ۱ عطار بی وجدان که توی شهر ما خیلی معروف بود اون به من گفت تخم هویج بخورم گفتم مگه نباید جوشاند شو بخورم گفت نه باید به کوبی و بخوری سه روزه اول پریودیم شبی ۱ قاشق چای خوری تخم هویج میخورد م شب از دل درد خوابم نمیبرد تخمدانم میخواست منفجر بشه بهش گفتم گفت اشکال نداره اون عطار بی وجدان به من یک مشت علف داد که به جوشانم و بخورم و یک شیشه ای به من داد که بعد فهمیدم شیره انگور است و برای این طبابت از من ۵۰۰ تومان پول گرفت اون ماه مطمئن بودم که باردار میشم اما برخلاف انتظارم من باردار نشدم و زودتر پریود شدم و دل درد وحشتناک و خونریزی زیاد داشتم رفتم سونو گرافی به من گفتند که تخمدان سمت راستم کیست دراورده از طرف سونوگرافی رفتم پیش دکتر زنان وقتی بهش گفتم که چی مصرف کردم با وحشت و تعجب به من نگاه کرد دو ماه تحت نظر این خانم دکتر بودم کیست با مصرف قرص کوچک تر نمیشد بعد از سونو واژینال فهمیدند که کیست آندومتریوز است دکترم گفت که اقدام کنم برای بارداری من اقدام کردم و قرص کلومفین و آمپول اچ سی جی تزریق کردم اما جواب نگرفتم وقتی دوباره به به سونوگرافی رفتم کیستم چهار سال شده بود در عرض دو ماه دکترم گفت که بهتره برم بیمارستان دکتر بهشتی اصفهان و آیوای انجام بدم و با کیست از راه طبیعی ممکن نیست وقتی به آنجا رفتم از من سونوگرافی انجام دادند و گفتند کیستم ۶ سانت شده و برای من آزمایش نوشتن وقتی جواب آزمایش رو که گرفتم تیروئید داشتم و ذخیره تخمدانم زیر ۱ بود و ۲ کیست آندومتریوز یکی 7سانت و یکی دو سانت در تخمدان راست دکترم مشکوک به سرطان شد گفت رشد کیست خیلی زیاد بوده واقعا ترسیدم با چشم گریون رفتم برای آزمایشو فقط خدا خدا میکردم و خدا را شکر تشخیص شو اشتباه بود و فقط کیست داشتم
دکتر بیمارستان بهشتی بهم گفت نمیتونی باردار بشی با این شرایط باید عمل کنی کیستتو در بیاری و باید حتماً از تخمک اهدایی استفاده کنم و جوری برخورد کرد ک امیدم تا امید شد من یک دختر داشتم و گفتم اگر خدا به خودم فرزند بده که هیچ اگر نه تخمک اهدایی اصلاً
چون زبان دکترم تلخ بود برام تصمیم گرفتم دکترمو عوض کنم رفتم پیش خانم دکتر مستاجران خانم دکتر به من گفت اصلا نگران نباش معجزه اتفاق میفته و تو فقط نیاز به ۱ تخمک داری قرار شد که پیش خانم دکتر آی یو آی انجام بدم ۵ آمپول اچ ام جی و آمپول اچ سی جی زدم و برای iui رفتم اون روز روز عرفه بود ک تزریق انجام دادن وقتی اومدم خونه فقط توکل کردم به خدا ۴۰ زیارت عاشورا و ۴۰ سوره واقعه خوندن اما متاسفانه ۱۴ روز بعد از آی یو آی پریود شدم واقعاً غمگین شدم گفتم شاید صلاح من اینه که دیگه فرزندی نداشته باشم و گفتم اگر خدا بخواهد میشود و اگر نخواهد نمی شود .شوهرم میگفت نگرانش نباش اما من نمیتوانستم بیخیالش باشم .
ماه بعد فقط قرص لتروزول خوردم و پیش دکتر نرفتم .نا امید بودم و غمگین .انگار تمام راه ها برام بسته شده بودن .
هیچ کس از خانوادم خبر از درمانها و روزهایی ک گذروندم نداشتن .واقعا کم آورده بودم دو سال شده بود ک هر ماه چشم انتظار بودم
اون ماه رابطه داشتیم با همسرم اما زمان تخمک گذاریم روز تاسوعا بود و من تاسوعا و عاشورا حرمت امام حسین و ابوالفضل رو نگه داشتم و چهار روز رابطه نداشتیم گفتم تا الان ک نشد این ماهم روش.بر خلاف همیشه اون ماه کار سنگین کردم مبلا رو جا ب جا کردم و خیلی خسته کردم خودمو
یک درصد درگیر بارداری نبودم هیچ علاعمی هم نداشتم.قبلا بعضی ماه ها سینه درد میگرفتم و امیدوار میشدم اما آخر ماه پریود میشدم .این ماه هیچ علاعمی هم نداشتم .روز پریودیم تعجب کردم گفتم پس من همیشه دوروزه قبلش لک بینی داشتم چرا لک بینی ندارم .با شک رفتم بیبی زدم بلافاصله یک خط کمرنگ افتاد .گفتم باز مثبت کاذب شد .نکنه کیستم بزرگتر شده .ظهر ی بیبی دیگه زدم بلافاصله دو خط پررنگ و شب رفتم آزمایش جواب مثبت بود .فقط میتونم بگم معجزه .فقط معجزه .