2777
2789

خواهشا نگین ببرین دکترن منتظرم حقوق همسرم هستیم پس نگین دکتر

اونایی که تجربه دارن میشه بگن

نوزادم ۸روزه‌س بغل گوشراستش یه چیزی هست شبیه غذه ولی خیلی نرمه یکی دوبار دست زدم خیلی نرم مثل پوس صورتشه کنارگوشش یکم پایینتره

عکس آپلود نمیشه وگرنه میذاشتم

توروخدا اگه تجربه‌شو دارین بگین خیلی نگرانم احساس میکنم یه ذره کوچولوتر شده شایدم از بس نگاه کردم اینجوری به چشمم میاد.لطفا اگه میدونین یا دیدین از این موارد بگین

حالت نرمی داره و کنار گوشش یکم پایینتره به گوشش وصل نیس

من یک مامان هپارینی‌ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی نمیدونه؟😔

عزیزم چرکه چیز زیاد نگران کننده ای نیست مال واکسنه احتمالا بچه خواهرم اینجوری بود حالا حقوق گرفتی ی دکتر هم برو ولی چیز نگران کننده ای نیست

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄
عزیزم چرکه چیز زیاد نگران کننده ای نیست مال واکسنه احتمالا بچه خواهرم اینجوری بود حالا حقوق گرفتی ی ...

توروخدا؟دقیقا اینجوری بوده؟نگرانم که خال باشه 

چقد طول کشید که محو شه؟فردای زایمان دیدم

من یک مامان هپارینی‌ام
ینی ممکنه غده چربی باشه؟چقد زمان میکشه تا محو شه

امکانش خیلی زیاده بعضیا خودبخود محو میشه بعضیام با جراحی خیلی کوچیک و سرپایی درمیارن تو سن بالاتر اصلا جای نگرانی نیست

❤️وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس چون همیشه تو برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره.قربون مهربونیت برم خدا جونم❤️
واقعا؟انگار توخالیه هیچی نیس توش

هیچی نیست عزیزم ی سرچ تو گوگل هم بزن ولی فکرتو درگیر نکن جرا نمیبریش بهداشت اونجا که پول نمیگیرن عزیزم من جات بودم ی بهداشت میبردمش خیالم راحت میکردم

هیچی نیست عزیزم ی سرچ تو گوگل هم بزن ولی فکرتو درگیر نکن جرا نمیبریش بهداشت اونجا که پول نمیگیرن عزی ...

چون زایمان کردم نمیتونم فعلا ببرم

هفته‌ی یک شنبه باید ببرم اونجا هم بهشون میگم روم نمیشه بگم اینقد خودشونو میگیرن ولی میگم

من یک مامان هپارینی‌ام
توروخدا؟دقیقا اینجوری بوده؟نگرانم که خال باشه  چقد طول کشید که محو شه؟فردای زایمان دیدم

پس مال واکسنه. نمیدونم چقدر طول کشید از وقتی زایمان کردی برای مراقبت نبردیش بهداشت