2777
2789
عنوان

پول

118 بازدید | 11 پست

بچه ها سهامم رو فروختم برداشت وجه زدم پول بیاد تو حسابم از تو پرتفوی پول رو برداشت کرده ولی هنو نیومده به حسابم اگه میدونید کمکم کنید

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال منم هنوز نریختن بعد از یه ماه چیکار باید بکنم

من همیشه تا برداشت وجه میزدم میومد حسابم این اولین باره دیر شده 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
چطوری فروختی چند فروختی توزوخدا بگو منم دلم میخواد بفروشم

من نمیدونم سهام شما چیه من چن تا عرضه اولیه ها رو که داشتم فروختم پولش رو لازم داشتم 

اگه امروز فروختی امروز درخواست دادی ۴۸ ساعت طول میکشه تو حسابت بیاد  همون‌لحظه از پرتفوی ت کم‌ ...

نه زده بود 21 ام پول میاد تو حسابم ولی هنو نیومده دو روز پیش درخواست دادم 

حسابت چک کردی شاید اس ام‌اس  واریزی نیومده  چون همون تاریخ بزنه واریز میشه مگه برگشت بخور ...

حالا میرم ی موجودی میگیرم اس ام اس که نیومده برام برگشت هم نخورده نمیدونم اولین باره اینجوری شده