2777
2789
عنوان

کمک👾 چی کادو بخرم 🙄😬😵😱👾

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 48 پست
ایده خوبیه باید بگردم ببینم چیا وجود داره

تو اینترنت سرچ کن کلی برات بازی های جالبی میاد

فکر کن من برای بچه برادرم لگو ۱۵۰تیکه خریدم،انقدر جذاب و باحال بود تا روز اخری که خونشون بودم خودم اچار به دست ماشین های مختلف میساختم و کیف میکردم😂خداییش خیلی خوبن

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتاب بخر...هم مفیده هم موندگار... ولی باید بگردی دیگه...تو این رده سنی کتابای نشر پرتقال و نشر هوپا ...

مرسی از راهنماییت، حتما می رم دمبالش خودم با کتاب و ماد رنگی و این چیزا خوشحال میشم اما بچه های این دوره زمونه که عاشق پسرای کره ای هستن احتمالا آموزش زبان کره ای براشون بهتره 😁😂😂😂😂

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
مرسی از راهنماییت، حتما می رم دمبالش خودم با کتاب و ماد رنگی و این چیزا خوشحال میشم اما بچه های این ...

😂😂😂😂

منم خودم عاشق کتابم با هیچی به اندازه کتاب و روان نویس و لوازم تحریر و این چیزا خوشحال نمیشم...کلا کتابفروشی رفتن حالمو خیلی خوب میکنه

عزیزم فکر کنم کارت هدیه از همه چیز بهتر، چون لوازم هم گرون تر در میاد هم واقعا ممکنه داشته باشن و ضد ...

بهش فکر نکرده بودم مرسی، باید از شوهرم بپرسم معمولا موافق پول دادن به عنوان هدیه نیست 

واسه دختر میتونی یه گردنبند دخترونه نقره هم بگیری،طرح کیتی مثلا،،،،ساعت مچی واسه پسر هم بد نیست

پسرش می گن عاشق مرد عنکبوتی هست، شاید بشه براش تو این مایه ها خرید. دخترش از ایناست که کلاه نقاب دار از این سه حلقه ها می پوشه زیاد سوسول نیست 

خخخ اره  دخترا ک هر چند سالشون بشه با عروسکو خرس اینا خوشحال میشه  یا ساعت بگیر براشون ی ...

آره خودمم به ساعت و عینک فکر کردم ممکنه کلیکسیونشون تمکیل بشه 😅😅😅

من پسر دارم عاشق چیزایی مثل اسپینر لیزر و ... کلا چیزای جدیدن هدفونم چیز خوبیه فقط اگه میخوای خو ...

آره همین چیزای تخیلی را دوست دارن، اصلا تو مود کتاب و بازی ذهنی و اینا نیستن، نمی دونم چی چی باکس و ... باور می کنی نمی دونم اسپینر چیه😅😅😅😅😅

برای دخترش میتونی جعبه جواهرات بخری طرحهای دخترونه نوجوونی زیاد هست  برای پسرش هم یه بازی فکری ...

آره مرسی جعبه جواهر جینگول هم خوبه 😍

تو اینترنت سرچ کن کلی برات بازی های جالبی میاد فکر کن من برای بچه برادرم لگو ۱۵۰تیکه خریدم،انقدر جذ ...

😋 ای جان 😎 باشه حتما مدلاش را می بینم