2777
2789
عنوان

عفونت ادراری نوزاد 40 روزه

702 بازدید | 5 پست

سلام 

ده روز پیش ازمایش ادرار گرغتن گفتن عفونت داره ولی چون شک داشتیم که نمونه درست گرفته شده یا نه دوباره ازمایش دادیم. این سری هم wbc رو 2_5 زده. و کشت ادرارشم 30000 شده. دکترش میگغت مشکوکم به این که عفونت نداشته باشه. 

حالا من نمیدونم 10 روز داروی خوراکی بدم یا بیمارستان بستریش کنم. دکترش گفت من زیاد به داروی خوراکی معتقد نیستم. ولی اگه میخوای ده روز بهش دارو بده بعد سه روز ازش یه ازمایش دیگه بگیر. یا اینکه اول ازمایش بگیر اگه مثبت بود که بستری کن. نمیدونم چیکار کنم. بنظرتون با دارو خوردن خوب میشه یا  دوباره آز بدم و بستریش کنم؟ 

لبخندت رو به یه دنیا نمیدم کوچولوی من

حتما ازمایش بده دوباره

پزشکش عوض کن

مطمئن شو

پسرمن به دنیا اومد مشکوک بود به عفونت ادرار ۳ روز اون ازمایش طول کشید بیاد که جواب قطعی بدن داره یا نه؟ خداروشکر نداشت

اگر زیاد باشه باید بستری بشه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا بستری میکنن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
حتما ازمایش بده دوباره پزشکش عوض کن مطمئن شو پسرمن به دنیا اومد مشکوک بود به عفونت ادرار ۳ روز او ...

کم هست ولی داروی خوراکی برای این جواب میده اخه 40 روزشه فقط

لبخندت رو به یه دنیا نمیدم کوچولوی من
کم هست ولی داروی خوراکی برای این جواب میده اخه 40 روزشه فقط

ببین پزشک چی میگه

اگر از بین نره خدای نکرده دوباره کار به بستری میکشه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را