2777
2789
عنوان

کیا تو حاملگی شوهرآشغال کصافتشون کتکشون زده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم ماه 5 بارداری بودم کله امو گرفت شدید کوبید به دیوار خدا ازش نگذره مخصوصا مادر شوهرم هرچ ...

بمیرن انشاله

عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭   وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو)    (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛
   تواین دوران حساس باید یه مرد تمام حواسش به زنش باشه تا بارداری راحتی رو پشت سر بگذرون ...

حتما دوسم نداره ک اینجوریه 

بخاطر این عوضی با خانوادم قهر کردم 

الانم هیشکیو ندارم دیگه

دوستم

يكي دو روز قهر كرد خونه پدرش!

باز برگشت

اتيش من تند تر از خودش بود فكر كنم خودش براش عادي شده بود

مردي ك كتك بزنه حيوونه مردي ك تو حاملگي بزنه از اونم پستتر

فكر نميكنم ربطي ب كتكش داشته باشه ولي پاي بچش مشكل داره بايد گچ و...بگيرن اينقد ك ناشكر بود شوهرش

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
با شوهرم قهرم.حامله هم هستم.تاحالا  دست روم بلند نکرده.امروز داشتم فکر میکردم اگه این غلطو کنه ...

اگه همچین کاری کرد 

زنگ بزن امین آباد 

بیان بر دارن ببرنش... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
حتما دوسم نداره ک اینجوریه  بخاطر این عوضی با خانوادم قهر کردم  الانم هیشکیو ندارم دیگه

واااای خب وقتی کسیو نداری وقتی شوهرت کتکت میزنه وقتی بخاطرش خانوادتو گذاشتی کنار چرا اثلا ازدواج کردیییی🤦‍♀️

Whoever said money can’t solve your problemsMust not have had enough money to solve ’em
حتما دوسم نداره ک اینجوریه  بخاطر این عوضی با خانوادم قهر کردم  الانم هیشکیو ندارم دیگه

مهربونم تو خدارو داری.ان شاالله که بچت سالمه غصه هم نخور .شاید پشیمون بشه ازکارش

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
اتفاقا به خاطر اون بچه آدم دلش میسوزه چون گناه داره بیاد با این پدر 

حالا چون پدرش بده باید بمیره و به این دنیا نیاد؟، چه خودخواهانه نظر میدید..

نباید حامله میشد حالا که شده باید حفظش کنه تو هر شرایطی

🖤