2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیاین❤🌸❤🌸❤

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نزدیک به دو ماهه هر تاپیک رسیدم خواستم دعام کنن.یعنی میشه منم بیام بگم به حاجتم رسیدم.ای خدا برام معجزه کن تورو به بزرگیت قسم ناامید از پیشت برنگردون.برام دعا کنید خواهرا🖤

برا حاجت دل من💖

♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥

سلام من سید هارو خیلی دوست دارم خوش به حالتون سید هستید عزیزم برای حاجت منم دعا کن ممنون 🌹🌹🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم